Installationsmeddelanden för Marketplace-appar

Här är några meddelanden som du kan se när du öppnar appinformation på Google Workspace Marketplace. Vissa meddelanden visas enbart för Google Workspace-administratörer som hanterar Marketplace-appar för sin organisation.

Meddelanden som alla kan se

Meddelande Meddelandet betyder
Den här appen är inte tillgänglig i ditt land eller din region. Apputvecklaren kan begränsa vilka länder och regioner appen är tillgänglig i. Om du inte finns i någon av dem kan du inte installera appen. Du kan fortfarande använda appen om du redan har installerat den.
Administratörsbehörigheter krävs för att installera den här appen. Apputvecklaren har konfigurerat appen så att endast Google Workspace-administratörer kan installera den för personer i sin organisation. Om du har ett jobb- eller skolkonto kontaktar du administratören om du vill använda appen.
Den här appen kräver en Google Workspace for Education-licens. För Google Classroom-tillägg krävs en Google Workspace for Education-prenumeration och Marketplace har upptäckt att du inte har någon.

Meddelanden om du har ett jobb- eller skolkonto

Meddelande Meddelandet betyder
Den här appen tillåts inte av administratören. Administratören kan begränsa vilka appar du kan installera och har inte tillåtit att personer i din organisation använder den här. Kontakta administratören om du anser att du bör kunna installera appen. Personen kan lägga till appen på organisationens godkännandelista.
Den här appen har blockerats av administratören.

Det här meddelandet visas i två scenarier:

1. Du har installerat appen men en administratör har inte tillåtit att personer i organisationen använder den.
  2. En administratör tillåter inte att du installerar och kör Marketplace-appar.
Kontakta administratören om du anser att du bör kunna installera appen. Hen kan lägga till appen på organisationens godkännandelista eller tillåta användare att installera och köra appar.
Installationen har inaktiverats av administratören. Administratören tillåter inte att du installerar Marketplace-appar.
Den här appen har installerats av administratören. Administratören kan installera appar för personer i organisationen. Det är bara en administratör som kan avinstallera det.

Meddelanden för administratörer

Meddelande Meddelandet betyder
Den här appen kan tas bort från organisationens användare i Googles administratörskonsol. Det här meddelandet kan visas i appuppgifterna när en administratör i organisationen har installerat appen för användare.
Den här appen kan inte installeras av administratören för organisationen.

Organisationen eller gruppen får inte installera meddelandeappar eller så har appen inte stöd för direktmeddelanden (DM).

Google Workspace for Education-licenser krävs för att använda den här appen i Google Classroom. Det är enbart användare med en licens som kan använda den. Tillägget fungerar med Google Classroom och endast användare med en Google Workspace for Education-licens kan använda det.