Installeringsmeldinger for Marketplace-apper

Her er noen meldinger du kanskje ser når du åpner en appoppføring på Google Workspace Marketplace. Noen meldinger vises kun for Google Workspace-administratorer som administrerer Marketplace-apper for organisasjonene sine.

Meldinger som kan vises for alle

Melding Hva meldingen betyr
Beklager, denne appen er ikke tilgjengelig i landet ditt eller regionen din. Apputvikleren kan begrense hvilke land og regioner appen skal være tilgjengelig i. Hvis du ikke befinner deg i noen av disse, kan du ikke installere appen. Du kan likevel bruke appen hvis du allerede har installert den.
Bare brukere med administratorrettigheter kan installere denne appen. Apputvikleren har konfigurert appen slik at kun Google Workspace-administratorer kan installere den for folk i organisasjonene sine. Hvis du vil bruke appen og har en jobb- eller skolekonto, kan du kontakte administratoren din.
Det kreves en «Google Workspace for Education»-lisens for denne appen. Google Classroom-tillegg krever et Google Workspace for Education-abonnement, og Marketplace har registrert at du ikke har dette.

Meldinger hvis du har en jobb- eller skolekonto

Melding Hva meldingen betyr
Administratoren din tillater ikke denne appen. Administratoren din kan begrense hvilke apper du kan installere, og vedkommende tillater ikke at folk i organisasjonen din bruker denne. Kontakt administratoren hvis du mener at du burde kunne installere appen. Vedkommende kan legge til appen i organisasjonens godkjenningsliste.
Administratoren din har blokkert denne appen.

Denne meldingen vises i to ulike scenarioer:

1. Du har installert appen, men en administrator tillater ikke at folk i organisasjonen din bruker den.
  2. En administrator tillater ikke at du installerer og kjører Marketplace-apper.
Kontakt administratoren hvis du mener at du burde kunne installere appen. Vedkommende kan legge til appen i organisasjonens godkjenningsliste eller tillate at brukere installerer og kjører apper.
Administratoren din har deaktivert installering. Administratoren tillater ikke at du installerer Marketplace-apper.
Denne appen ble installert av administratoren din. Administratoren kan installere apper for folk i organisasjonen din. Kun administratorer kan avinstallere den.

Meldinger for administratorer

Melding Hva meldingen betyr
Denne appen kan fjernes for brukere i organisasjonen din fra Google Administrasjonskonsoll. Du ser kanskje denne meldingen i en appoppføring når en administrator i organisasjonen har installert appen for brukerne.
Denne appen kan ikke installeres av administratoren for denne organisasjonen.

Organisasjonen eller gruppen din har ikke tillatelse til å installere Chat-apper, eller appen støtter ikke direktemeldinger (DM-er).

Det kreves «Google Workspace for Education»-lisenser for å bruke denne appen i Google Classroom. Bare brukere med lisens kan bruke den. Tillegget fungerer med Google Classroom, og kun brukere med Google Workspace for Education-lisens kan bruke det.