Installatieberichten voor Marketplace-apps

Dit zijn enkele berichten die u kunt zien als u een app-vermelding opent in de Google Workspace Marketplace. Sommige berichten worden alleen getoond aan Google Workspace-beheerders die Marketplace-apps beheren voor hun organisatie.

Berichten die iedereen kan zien

Bericht Wat het bericht betekent
Deze app is niet beschikbaar in uw land of regio. De app-ontwikkelaar kan beperken in welke landen en regio's de app beschikbaar is. Als u zich niet in een van deze landen bevindt, kunt u de app niet installeren. U kunt de app wel nog steeds gebruiken als u deze al had geïnstalleerd.
Gebruikers moeten beheerdersrechten hebben om deze app te kunnen installeren. De app-ontwikkelaar heeft de app zo ingesteld dat alleen Google Workspace-beheerders de app kunnen installeren voor mensen in hun organisatie. Als u de app wilt gebruiken en u een werk- of schoolaccount heeft, neemt u contact op met uw beheerder.
Voor deze app is een Google Workspace for Education-licentie vereist. Voor add-ons voor Google Classroom is een Google Workspace for Education-abonnement vereist. Marketplace heeft vastgesteld dat u er geen heeft.

Berichten als u een werk- of schoolaccount heeft

Bericht Wat het bericht betekent
Deze app is niet toegestaan door uw beheerder. Uw beheerder kan beperken welke apps u kunt installeren en heeft niet toegestaan dat mensen in uw organisatie deze app gebruiken. Als u denkt dat u de app zou moeten kunnen installeren, neemt u contact op met uw beheerder. Die kan de app op de toelatingslijst van uw organisatie zetten.
Deze app is geblokkeerd door uw beheerder.

Dit bericht wordt in 2 situaties getoond:

1. U heeft de app geïnstalleerd, maar een beheerder heeft niet toegestaan dat mensen in uw organisatie deze gebruiken.
  2. Een beheerder staat niet toe dat u Marketplace-apps installeert en uitvoert.
Neem contact op met uw beheerder als u denkt dat u de app moet kunnen installeren. Die kan de app op de toelatingslijst van uw organisatie zetten of gebruikers toestaan apps te installeren en uit te voeren.
De installatie is uitgezet door uw beheerder. Uw beheerder staat niet toe dat u Marketplace-apps installeert.
Uw beheerder heeft deze app geïnstalleerd. Uw beheerder kan apps installeren voor mensen in uw organisatie. Alleen een beheerder kan de app verwijderen.

Berichten voor beheerders

Bericht Wat het bericht betekent
Deze app kan in de Google Beheerdersconsole worden verwijderd voor de gebruikers van uw organisatie. U kunt dit bericht zien in de vermelding van een app als een beheerder in uw organisatie de app heeft geïnstalleerd voor gebruikers.
De beheerder van de organisatie kan deze app niet installeren.

Uw organisatie of groep mag geen chat-apps installeren of de app ondersteunt geen privéchats.

Voor deze app zijn Google Workspace for Education-licenties vereist voor gebruik in Google Classroom. Alleen gebruikers met een licentie kunnen de app gebruiken. De add-on werkt met Google Classroom en alleen gebruikers met een Google Workspace for Education-licentie kunnen de add-on gebruiken.