Meddelelser vedrørende apps fra Marketplace

Her er der nogle meddelelser, som du muligvis ser, når du åbner en appfortegnelse i Google Workspace Marketplace. Visse meddelelser vises kun for Google Workspace-administratorer, som administrerer Marketplace-apps for deres organisation.

Meddelelser, som alle muligvis kan se

Meddelelse Hvad meddelelsen betyder
Denne app er ikke tilgængelig i dit land eller din region. Appudvikleren kan begrænse, hvilke lande og regioner appen er tilgængelig i. Hvis der er begrænsninger for dig, kan du ikke installere appen. Du kan stadig bruge appen, hvis du allerede har installeret den.
Denne app kræver administratorrettigheder. Appudvikleren har konfigureret appen, så det kun er Google Workspace-administratorer, der kan installerede appen for personer i deres organisation. Hvis du gerne vil bruge appen, og du har en arbejds- eller skolekonto, skal du kontakte din administrator.
Denne app kræver en "Google Workspace for Education"-licens. Google Classroom-tilføjelser forudsætter et Google Workspace for Education-abonnement, og Marketplace har registreret, at du ikke har et.

Meddelelser, hvis du har en arbejds- eller skolekonto

Meddelelse Hvad meddelelsen betyder
Denne app er ikke tilladt af din administrator. Din administrator kan begrænse, hvilke apps du kan installere, og har ikke tilladt personer i din organisation at bruge denne. Hvis du mener, at du burde kunne installerede appen, skal du kontakte din administrator. Vedkommende kan føje appen til din organisations tilladelsesliste.
Denne app er blevet blokeret af din administrator.

Denne meddelelse vises i 2 scenarier:

1. Du har installeret appen, men en administrator har ikke tilladt personer i din organisation at bruge den.
  2. En administrator tillader ikke, at du installerer og kører nogen Marketplace-apps.
Hvis du mener, at du burde kunne installere appen, skal du kontakte din administrator. Vedkommende kan føje appen til din organisations tilladelsesliste eller tillade, at brugere installerer og kører apps.
Installation er deaktiveret af din administrator. Din administrator tillader ikke, at du installerer nogen Marketplace-apps.
Denne app blev installeret af din administrator. Din administrator kan installere apps for personer i din organisation. Den kan kun afinstalleres af en administrator.

Meddelelser til administratorer

Meddelelse Hvad meddelelsen betyder
Denne app kan fjernes fra din organisations brugere i Google Administrationskonsol. Du ser muligvis denne meddelelse på en apps profilside, når en administrator i din organisation har installeret appen for brugere.
Denne app kan ikke installeres af administratoren for deres organisation.

Din organisation eller gruppe har ikke tilladelse til at installere Chat-apps, eller appen understøtter ikke direkte beskeder (DM'er).

Denne app forudsætter Google Workspace for Education-licenser for brug i Google Classroom. Det er kun brugere med en licens, der kan anvende den. Tilføjelsen fungerer med Google Classroom, og det er kun brugere med en Google Workspace for Education-licens, der kan bruge den.