Om attributter

Med attributter kan bedrifter fortelle hvilke fasiliteter de har. Hvis du har en restaurant, kan du opplyse om tilgjengelighet av Wi-Fi eller uteservering eller andre aspekter ved bedriften.

Attributtene vises i bedriftsprofiler på Google Søk og Maps.

Tips: Enkelte attributter er bare tilgjengelige i bestemte land eller regioner.

Slik fungerer det

Vi er avhengig av at bedriftseiere og kunder foreslår de fleste attributtene. Det finnes imidlertid noen attributter som bare bedriftseieren kan angi. Finn ut hvordan du kan foreslå attributter.

Hvis du er bedriftseier og vil gjøre krav på profilen din, kan du registrere deg for en bedriftsprofil og finne ut hvordan du legger til eller endrer attributter.