Få besked, hvis du ikke længere følger den foreslåede rute

Hold dig sikker giver dig besked, hvis chaufføren forlader den foreslåede Google Maps-rute, og giver dig mulighed for at reagere, hvis det skulle ske. Du kan også dele din rejse med personer, du har tillid til.

Vigtigt! Denne funktion er kun tilgængelig i udvalgte lande.

Bliv underrettet, hvis din chauffør ikke følger ruten

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en rute. Se, hvordan du får rutevejledninger og viser ruter.
  3. Tryk på Rutevejledningog så I bil I bilog såHold dig sikkerog såFå besked om ruteafvigelse.
  4. Valgfrit: Hvis du vil dele din rejse med en person, skal du trykke på Del din rejse live.

Tip! Du bliver kun underrettet, hvis din chauffør forlader den foreslåede rute med mere end 0,5 kilometer.