Göra en bokning i Google Maps

Du kan göra bokningar i USA med Boka med Google.

Med Boka med Google kan du söka efter, boka och betala för dina bokningar eller biljetter utan att lämna Googles tjänst.

Via denna plattform kan du hitta lokala företag, boka tjänster och betala för dina bokningar eller biljetter. Du kan hitta företag genom att söka efter dem på Google, Maps eller i Google Assistent. Med Google Pay är det enkelt att betala.

Obs! Boka med Google är endast tillgängligt i vissa länder och regioner där företag anlitar en giltig leverantör av schemaläggningsprogram.

Göra en bokning

Besök Google Sök, Maps eller Google Assistent för att göra en bokning hos ett lokalt företag eller en lokal tjänst.

Hantera en bokning

När du har gjort en bokning kan du kontrollera uppgifterna och ändra eller avboka den. Du kan också ta bort din plats på väntelistan.

Alla avbokningar och ändringar omfattas av företagets avbokningsregler. Reglerna anges i bokningsbeskrivningen, i kassan och i e-postmeddelandet med bokningsbekräftelsen. Google ansvarar inte för ett företags regler kring avbokning och återbetalning.

Kontrollera information om en bokning

Du kan kontrollera dina bokningsuppgifter genom att

Ändra en bokning

Vissa företag tillåter att du ändrar en bokning i efterhand.

Så här ändrar du din bokning:

1. Besök webbplatsen för Boka med Google.

2. Klicka på menyn Meny högst upp till vänster.

3. Välj Bokningar och sedan Kommande.

4. Leta reda på bokningen som du vill ändra.

5. Klicka på Ändra.

Tänk på följande när du ändrar din bokning:

• Om den bokade tiden infaller inom de närmaste två dagarna är det bäst att ringa direkt till företaget för att ändra bokningen.

• I vissa situationer kan du behöva avboka din tid och boka om den enligt de ändrade uppgifterna.

Ändra e-postadressen som är kopplad till bokningen

Bokningar kopplas till det Google-konto du använde när du gjorde bokningen. Du kan därför inte redigera din e-postadress när du väl har gjort en bokning.

Göra en avbokning

Inte alla bokningar är berättigade till återbetalning eller avbokning. Du kan ta reda på om detta gäller din bokning i bekräftelsemeddelandet eller i bokningsinformationen på webbplatsen för Boka med Google.

Om du kan avboka tiden kan du göra detta på två sätt:

• Läs anvisningarna om avbokning i bekräftelsemeddelandet.

• Klicka på Avbryt vid bokningen på webbplatsen för Boka med Google.
    Obs! Avbokningar omfattas av företagets avbokningsregler.

Om du fortfarande inte kan avboka tiden rekommenderar vi att du ringer till företaget direkt.

Vem kan använda Boka med Google?

Boka med Google är endast tillgängligt i vissa länder för företag som anlitar en giltig leverantör av schemaläggningsprogram. Du måste ha ett Google-konto för att kunna använda Boka med Google.

Övriga åtgärder: