Del din realtidslokation med andre

Med Google Placeringsdeling kan du vælge, hvem der kan finde din placering, og i hvor lang tid den skal deles.

Tip! Andre Google-produkter kan også give dig mulighed for at dele en enkelt placering med andre.

Dem, du deler din aktuelle lokation med, kan altid se følgende:

• Dit navn og billede.
  • Din enheds seneste lokation, også når Google-apps ikke bruges.
  • Din enheds aktuelle batterikapacitet og status mht. opladning.
  • Dit ankomst- og afrejsetidspunkt, hvis de har tilvalgt notifikationer om lokationsdeling.

De kan også se andre oplysninger, afhængigt af hvordan du deler.

Tilgængelighed af Placeringsdeling

Lokationsdeling fungerer, selvom Lokationshistorik er deaktiveret.

Du får muligvis en advarsel, når du åbner Lokationsdeling. Dette kan skyldes følgende:

Hvis du ikke kan få Lokationsdeling til at virke, kan du sende os feedback.

Vigtigt! Du skal bruge en mobilenhed til at dele din placering i realtid via Placeringsdeling. Du kan dog styre dine indstillinger for Placeringsdeling fra en computer. Få flere oplysninger om, hvordan du deler din placering på din Android-telefon eller -tablet eller iPhone eller iPad.

Find en andens placering

Når en person deler sin placering med dig, kan du finde vedkommende på dit kort.

1. Åbn Google Maps Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Placeringsdeling.
  3. Vælg en person.

Skjul eller vis en persons placering

Hvis du ikke vil have vist en persons placering i realtid på dit kort, kan du skjule den. Du kan til enhver tid slå vedkommendes placering til igen.

1. Åbn Google MapsMaps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Placeringsdeling.
  3. Tryk på personens ikon.
  4. Tryk på Skjul på kortet for at skjule en person midlertidigt.

Tip! Du kan blokere en persons placering permanent fra dit kort. Få flere oplysninger om, hvordan du blokerer en persons konto.

Aktivér en persons placering, som du har skjult
  1. Åbn Google Maps Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menuog så Placeringsdeling.
  3. Hold markøren hen over ikonet ud for en person for at få vist vedkommendes placering igen.
  4. Klik på Vis på kortet.

Stop deling

1. Åbn indstillingerne for Placeringsdeling på din computer.
  2. Klik på Fjern Remove ud for den person, som du ikke længere vil dele din placering med.