Find og administrer dit barns lokation

Du kan ændre placeringsindstillingerne for dit barns Android-enhed. Hvis bestemte placeringsindstillinger er slået til, kan du finde placeringen af dit barns Android-enhed i appen Family Link.

Find dit barns Android-enhed

Hvis du er forælder, kan du se lokationen af dit barns Android-enhed i Family Link, når Lokationsdeling er slået til på enheden.

Du kan gå til denne indstilling direkte i appen ved at trykke på knappen nedenfor:
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Tryk på Lokation og derefter Konfigurer lokation.
    • Tip! Hvis "Konfigurer lokation" ikke vises, skal du vælge det barn, du vil konfigurere lokation for, og aktivere lokationsdeling.
  3. Hvis du har flere børn, skal du vælge, hvilke af dem du vil aktivere lokationsdeling for.
  4. Tryk på Slå til.

Tip! Det kan tage noget tid at finde dit barns enhedslokation.

Skift dit barns placeringsindstillinger

Vigtigt! Hvis du vil finde lokationen af dit barns Android-enhed i Family Link-appen, skal du først konfigurere lokationsdeling. Få flere oplysninger om, hvordan du konfigurerer lokationsdeling.

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Tryk på Lokation.
  3. Vælg dit barn.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Lokationsindstillinger.
  5. Slå Se dit barns lokation til eller fra.

Tip!

Få den mest nøjagtige lokation for dit barns enhed

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Tryk på Lokation.
  3. Vælg dit barn.
  4. Øverst til højre skal du trykke på Mere Mere og derefter Lokationsindstillinger.
  5. Vælg dit barns enhed.
  6. Aktivér Lokationsnøjagtighed eller Høj nøjagtighed.

Konfigurer et familiested

1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Lokation og derefter Familiesteder og derefter Nyt sted.
  4. Angiv en ny adresse i søgefeltet.
  5. Vælg den korrekte adresse blandt de automatisk udfyldte resultater.
  6. Navngiv den nye lokation i tekstfeltet "Lokationsetiket".
  7. Tryk på Udfør Udfør.

Tip!

• Du kan vælge Tilføj skole eller Tilføj hjem for nemt at tilføje kendte lokationer.
  • Du kan ikke oprette flere familiesteder for lokationer med den samme adresse.
  • Du kan ikke oprette flere familiesteder til adresser, der ligger for tæt på hinanden.

Konfigurer lokationsnotifikationer

Du kan gå til denne indstilling direkte i appen ved at trykke på knappen nedenfor:

Vigtigt! Hvis du vil konfigurere en lokationsnotifikation, skal du først:

• Konfigurere et familiested.
  • Aktivere lokationstilstanden Lokationsnøjagtighed eller Høj nøjagtighed.
  • Lokationsnotifikationer deaktiveres, hvis Lokationsnøjagtighed er deaktiveret.
  1. Åbn appen Family Link Family Link.
  2. Vælg dit barn.
  3. Tryk på Lokation og derefter Familiesteder.
  4. Vælg den lokation, du vil føje en notifikation til.
  5. Aktivér eller deaktiver Ankomst.
  6. Aktivér eller deaktiver Afgang.

Tip! Brug disse notifikationer til at registrere, hvornår dit barn forlader eller ankommer til en lokation.

Find og ret fejl

Jeg kan ikke finde mit barns placering

Placering fungerer bedst, hvis dit barns enhed har et mobildata-abonnement.

Du kan ikke finde dit barns placering i Family Link-appen, hvis:

• Barnets enhed er slukket
  • Barnets enhed ikke har forbindelse til internettet
  • Enheden ikke er blevet brugt for nylig

Hvis du ikke kan finde dit barns placering i Family Link-appen:

1. Følg vejledningen ovenfor for at aktivere indstillingerne "Se dit barns placering" og "Enhedsplacering".
  2. Når du har slået indstillingerne til, kan der gå noget tid, før dit barns placering opdateres.
Mit barns enhedsplacering er forkert

Trin 1: Prøv disse almindelige løsninger

1. Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet.
  2. Sørg for, at Wi-Fi er aktiveret.
  3. Genstart telefonen.

Trin 2: Kalibrer enheden

Hvis dit barns lokation stadig er forkert, kan du prøve at kalibrere telefonens kompas.

Tip! Aktivér lokationstilstanden Lokationsnøjagtighed eller Høj nøjagtighed.
Jeg vil administrere placeringstilladelser til mit barns apps
Få flere oplysninger om, hvordan du administrerer dit barns apptilladelser.
Mit barn har mere end én enhed, men jeg kan kun finde mit barns placering for én af dem
Familieadministratorer kan kun finde placeringen for én enhed ad gangen. Hvis et barn er logget ind på sin konto på mere end én enhed, vises placering kun for den enhed, som barnet er mest aktiv på.