Gerechten toevoegen en ontdekken in Google Maps

Local Guide worden

Je kunt menu-opties ontdekken en nieuwe gerechten toevoegen aan het bedrijfsprofiel van een restaurant. Als je een Local Guide bent, kun je gerechten toevoegen om punten te verdienen.

Opmerking: Niet elk gerecht wordt toegevoegd aan Google Maps.

Populaire gerechten ontdekken

1. Open de Google Maps-app Google Maps.
  2. Zoek een plaats of tik hierop op de kaart.
  3. Tik onderaan op het tabblad met informatie over de plaats.
  4. Tik op Menu.
  5. Als je door foto's en reviews van een gerecht wilt browsen, tik je op het gerecht.

Een gerecht toevoegen

1. Open de Google Maps-app Google Maps.
  2. Zoek een plaats of tik hierop op de kaart.
  3. Tik onderaan op het tabblad met informatie over de plaats.
  4. Tik op Menu en dan Een gerecht toevoegen Een gerecht toevoegen.

Een gerecht melden

Je kunt een op ongepaste of onjuiste wijze getagd gerecht melden of ons laten weten dat een bepaald gerecht niet bestaat.

1. Open de Google Maps-app Google Maps.
  2. Zoek een plaats of tik hierop op de kaart.
  3. Tik op Menu en dan het gerecht dat je wilt melden.
  4. Tik op Een bewerking voorstellen.
  5. Maak een keuze uit het volgende:
    • Naam van gerecht onjuist
    • Naam van gerecht ongepast
    • Gerecht wordt hier niet geserveerd

Een foto toevoegen aan een gerecht

1. Open de Google Maps-app Google Maps.
  2. Zoek een plaats of tik hierop op de kaart.
  3. Tik onderaan op het tabblad met informatie over de plaats.
  4. Tik op Menu en dan het gerecht waaraan je een foto wilt toevoegen.
  5. Tik op Meer Meeren dan Een foto toevoegen.
  6. Selecteer een foto en tik op Gereed.

Een naam toevoegen aan een gerecht

Je kunt naamloze gerechten een naam geven.

1. Open de Google Maps-app Google Maps.
  2. Zoek een plaats of tik hierop op de kaart.
  3. Tik onderaan op het tabblad met informatie over de plaats.
  4. Tik op Menu en dan een gerecht met het tabblad Naam van gerecht toevoegen en dan Naam van gerecht toevoegen.
  5. Geef de naam van het gerecht op.
  6. Tik op Klaar.

Naam van een gerecht toevoegen aan een foto

1. Voeg een foto aan Google Maps toe via de pagina van een plaats.
  2. Wanneer er een verzoek wordt weergegeven om de naam van een gerecht toe te voegen, geef je het gerecht een naam en beveel je het aan.

Kan ik een gerecht beoordelen?

Momenteel kun je geen afzonderlijke gerechten beoordelen. Wel kun je een gerecht opnemen in je review over een plaats. Je review wordt dan op de pagina van het gerecht weergegeven.