Sjekk fakta om steder på Google Maps

Du kan hjelpe med å bekrefte informasjon når Google trenger ytterligere bekreftelse om steder. Alle Maps-brukere kan være moderatorer. Local Guides får ett poeng per faktum som sjekkes.

Spesifikke endringer foreslås for deg basert på posisjonsloggen og søkeloggen din. Du kan ikke gå inn i moderatormodus hvis du ikke har slått på posisjonsinformasjonen din. Du kan bekrefte faktaopplysninger på kartet for slikt som

• eksistensstatusen for steder
  • åpningstider
  • stenginger
  • gjenåpninger

Tips: Svar bare på spørsmål om faktaopplysninger du kan bekrefte med direkte kunnskap.

Bekreft fakta om steder

1. Åpne Google Maps-appen Kart på enheten.
  2. Trykk på Bidra Bidra and then Flere måter å bidra på.
  3. Sveip mot venstre over kategoriene øverst.
  4. Trykk på Sjekk fakta.
  5. Følg veiledningen på skjermen.