Paikkoja koskevien faktojen tarkistaminen Google Mapsissa

Voit auttaa tietojen vahvistuksessa, kun Google tarvitsee lisävahvistusta tiettyyn paikkaan liittyen. Kuka tahansa Maps-käyttäjä voi olla moderaattori. Local Guide ‐oppaat ansaitsevat yhden pisteen jokaisesta tarkistetusta faktasta.

Saat muokkausehdotuksia sijaintihistoriasi ja hakuhistoriasi perusteella. Jos sijaintitiedot eivät ole päällä, et voi siirtyä moderaattoritilaan. Voit vahvistaa esimerkiksi seuraavia kartalla olevia faktoja:

• Paikan olemassaolo
  • Aukioloajat
  • Sulkemiset
  • Uudelleenavaamiset

Vinkki: Vastaa vain sellaisia faktoja koskeviin kysymyksiin, jotka voit vahvistaa suoran tiedon perusteella.

Näin tarkistat paikkoja koskevia faktoja

1. Avaa Google Maps ‑sovellus Maps puhelimellasi tai tabletillasi.
  2. Napauta Lisää sisältöä Lisää sisältöä and then Muita tapoja lisätä sisältöä.
  3. Selaa yläreunassa olevia kategorioita pyyhkäisemällä vasemmalle.
  4. Napauta Tarkista faktat.
  5. Seuraa ohjeita näytöllä.