Se fakta om steder i Google Maps

Du kan hjælpe med at bekræfte oplysninger, når Google har brug for yderligere bekræftelse af et sted. Alle Maps-brugere kan være moderatorer. Local Guides optjener 1 point pr. faktatjek.

Du får foreslået specifikke redigeringer baseret på din lokationshistorik og søgehistorik. Hvis du ikke har slået dine lokationsoplysninger til, kan du ikke starte moderatortilstand. Du kan bekræfte fakta på kortet for bl.a. følgende:

• Om stedet findes
  • Åbningstider
  • Lukninger
  • Genåbning

Tip! Besvar kun spørgsmål om fakta, du kan bekræfte, fordi du har direkte kendskab til det.

Bekræft fakta om steder

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din telefon eller tablet.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag and thenFlere måder at bidrage på.
  3. Stryg til venstre hen over kategorierne øverst.
  4. Tryk på Tjek fakta.
  5. Følg vejledningen på skærmen.