Comprovar les dades de llocs propers

Important: aquest article només s'aplica a Android.

Podeu ajudar a verificar la informació quan Google necessiti una verificació addicional sobre un lloc. Qualsevol usuari de Maps pot ser moderador. Els Local Guides guanyaran 1 punt per vot, com els vots existents de moderació d'edició de fets.

Se us suggereixen canvis específics en funció del vostre historial d'ubicacions. Si no teniu la ubicació activada, no podreu accedir al mode de moderador. Podeu editar i verificar dades del mapa per a coses com ara:

• l'existència d'un lloc
  • l'horari
  • els tancaments
  • les reobertures
Consell: només responeu a preguntes sobre fets que pugueu verificar o que conegueu de primera mà.

Verificar les dades de llocs propers

1. Al telèfon o a la tauleta Android, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix and then Contribueix ara.
  3. A la part superior, llisqueu cap a l'esquerra per les categories.
  4. Toqueu Comprova les dades.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.