Koppla en enhet till ditt Google-konto

Om din telefon eller surfplatta inte visas när du väljer Skicka till din telefon kan du behöva koppla enheten till ditt Google-konto.

1. Kontrollera att du använder den senaste versionen av appen Google Maps.
  2. Logga in på samma Google-konto på datorn och den mobila enheten.
    • Logga in på datorn: Besök Google. Välj Logga in längst upp till höger.
    • Logga in på mobilen eller surfplattan: Öppna appen Google Maps Google Maps följt av längst upp till vänster, välj Meny Meny följt av logga in på ditt konto.
  3. Följ anvisningarna för att aktivera aviseringar.

Lägg till din bil

Gör så här om din bil inte visas när du väljer Skicka till telefon:

1. Öppna https://www.google.com/maps/sendtocar.
  2. Klicka på Logga in och ange din kontoinformation.
  3. Klicka på Lägg till bil eller GPS-enhet.
  4. Välj din biltyp, som Audi eller Nissan.
  5. Ange ditt konto-id från biltillverkaren i fältet Konto-id. Du hittar ditt id genom att logga in på biltillverkarens webbplats.
  6. Valfritt: Om du vill göra det enklare att hitta bilen nästa gång kan du ge den ett namn.
  7. Klicka på OK.

Bilar som fungerar med funktionen

• Audi
  • BMW
  • Infiniti
  • Kia UVO
  • MINI
  • Nissan
  • Toyota

Kontakta biltillverkaren om du får problem.

Obs!

• Vilka bilar som finns beror på vilket land du befinner dig i.
  • För närvarande tillåts endast en bil per konto.
  • Du kan inte använda den här funktionen för att skicka rutter eller vägbeskrivningar till bilen, men du kan skicka en plats.