Se trafik nära dig

Du kan få trafikinformation i realtid i vyn I dag På din iPhone eller iPad utan att öppna Google Maps-appen. När du lägger till widgeten Google Trafik visas följande:

• trafikinformation och förseningar i ditt område
  • olyckor, vägarbeten och avstängda vägar i närheten

Se trafikinformation i vyn I dag

Denna funktion är tillgänglig på iPhone eller iPad på iOS 11 eller senare.

1. Svep från vänster till höger på låsskärmen på din iPhone eller iPad tills du ser en lista över widgetar.
    Svep åt höger
  2. Skrolla längst ned på skärmen och tryck på Redigera.
    Svep uppåt Tryck på Redigera
  3. Tryck på Lägg till Lägg till Google Trafik Maps.
    Lägg till widget
  4. Tryck på Klart. Nu bör du se information om trafik i närheten i vyn I dag.