Lägg till en genväg till platser du ofta besöker

Lägg till en genväg eller en widget på startsidan om du enkelt vill få information med appen Google Maps.

Se hur lång tid det tar att ta dig hem eller till jobbet

Lägg till widgeten Google restider om du vill se beräknade restider hem eller till jobbet. Du kan även slå upp restiden till de andra platser du har sparat.

Obs! Anvisningarna nedan gäller iOS 10.

1. Svep från vänster till höger på låsskärmen på din iPhone eller iPad tills du ser en lista över widgetar.
    Svep åt höger
  2. Rulla längst ned på skärmen och tryck på Redigera.
    Svep uppåt Tryck på Redigera
  3. Tryck på Lägg till Lägg till Google Maps Google restider.
    Lägg till widget
  4. Tryck på Klart. När du har lagt till widgeten ser du beräknade restider på skärmen I dag.
  5. Om du trycker på Hem eller Arbete ser du vägbeskrivningar hem eller till jobbet i Google Maps. Om du inte har sparat adresserna kan du läsa om hur du ställer in din hem- och jobbadress.
    • Du kan lägga till andra sparade platser genom att svepa till Google restider-widgeten från låsskärmen och trycka på Visa mer och sedan Redigera genvägar. Du kan lägga till upp till tre platser.
  6. Valfritt: Om du använder 3D Touch, tänk på att