360°-foto's vervagen of verwijderen

U kunt delen van uw 360°-foto's vervagen om details zoals gezichten of kentekens te verbergen. Als uw foto mensen of informatie bevat waarvoor u geen toestemming heeft deze weer te geven, raden we u aan deze onderdelen te vervagen om de privacy van anderen te respecteren.

Als Google de eigenaar van de foto is, kunt u vervaging van de foto aanvragen. U kunt ook vervaging aanvragen of een foto melden als de afbeelding het volgende bevat:

Opmerkingen:

• Als Google niet de eigenaar van de foto is, is de eigenaar van de foto verantwoordelijk voor de vervaging van de foto voordat deze wordt gepubliceerd. Als u van mening bent dat iemand anders een foto van u heeft gepubliceerd die in strijd is met het Google Maps-beleid ten aanzien van acceptatie van afbeeldingen en privacy, meldt u de foto met behulp van de onderstaande instructies.
  • Als een foto is vervaagd en gepubliceerd, kan de vervaging niet meer van de foto worden verwijderd.

Uw foto's vervagen

Vervaging van foto's is nog niet beschikbaar op uw computer. Gebruik de Street View-app om uw foto's te vervagen.

Vervaging of verwijdering van een foto aanvragen

1. Open Google Maps of de Street View-galerij.
  2. Zoek en open de 360°-foto die in strijd is met het Google Maps-beleid ten aanzien van acceptatie van afbeeldingen en privacy .
  3. Klik in de rechterbenedenhoek op Een probleem melden.
  4. Vul het formulier in.
  5. Klik op Verzenden.

We controleren uw melding zo snel mogelijk. Als u op het formulier uw e-mailadres heeft ingevuld, nemen we mogelijk contact met u op voor aanvullende informatie of voor een update over de status van uw melding.

Meer informatie over het Google Maps-beleid ten aanzien van acceptatie van afbeeldingen en privacy.