360º-foto's vervagen of verwijderen met de Street View-app

U kunt delen van uw 360°-foto's vervagen om details zoals gezichten of kentekens te verbergen. Als uw foto mensen of informatie bevat waarvoor u geen toestemming heeft deze weer te geven, raden we u aan deze onderdelen te vervagen om de privacy van anderen te respecteren.

Als Google de eigenaar van de foto is en de foto de volgende onderdelen bevat, kunt u vervaging van de foto aanvragen of de foto melden:

• Uw gezicht, uw huis of andere identificerende informatie die zonder uw toestemming is gebruikt
  • Onderdelen die in strijd zijn met het privacybeleid ten aanzien van door Google bijgedragen Street View.

Opmerkingen:

• Als Google niet de eigenaar van de foto is, is de eigenaar van de foto verantwoordelijk voor de vervaging van de foto voordat deze wordt gepubliceerd. Als u denkt dat iemand anders een foto van u heeft gepubliceerd die in strijd is met het foto- en videobeleid van Google Maps, meldt u de foto door de onderstaande instructies te volgen.
  • Als een foto is vervaagd en gepubliceerd, kan de vervaging niet van de foto worden verwijderd.

U kunt Street View-foto's die u heeft geüpload altijd aanpassen of verwijderen. Als u foto's die niet van u zijn wilt vervagen of verwijderen, moet u dit aanvragen.

Als u de eigenaar van de foto bent

Uw foto's vervagen

Deze functie is niet beschikbaar op uw computer. Gebruik de Street View-app om uw foto's te vervagen.

Een foto verwijderen met Google Maps

Een foto verwijderen die u heeft gedeeld op Google Maps:

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op Menu Menu.
  3. Klik op Mijn bijdragen.
  4. Kies Foto's.
  5. Zoek de foto die u wilt verwijderen.
  6. Klik in de rechterbovenhoek van de foto op Meer Meer.
  7. Klik op Deze foto verwijderen.

Wat gebeurt er als ik iets verwijder dat ergens anders wordt gebruikt?

Foto's die u verwijdert op Google Maps, worden ook verwijderd uit:

Als u niet de eigenaar van de foto bent

Vervaging of verwijdering van een foto aanvragen

1. Open Google Maps of de Street View-galerij.
  2. Zoek en open de 360º-foto die in strijd is met het beleid ten aanzien van acceptatie van Google Maps-afbeeldingen en privacy.
  3. Klik in de rechterbenedenhoek op Een probleem melden.
  4. Vul het formulier in.
  5. Klik op Verzenden.

We controleren uw melding zo snel mogelijk. Als u op het formulier uw e-mailadres heeft ingevuld, nemen we mogelijk contact met u op voor aanvullende informatie of voor een update over de status van uw melding.

Meer informatie over het beleid ten aanzien van acceptatie van Google Maps-afbeeldingen en privacy.