360 asteen videoiden lataaminen Street View Studioon ja sisältöpoistojen tarkistaminen

Ota kamera mukaan autoajelulle, pyöräretkelle tai kävelylle ja luo omia Street View ‑kokoelmia. Kun julkaiset tallentamasi videon, se muunnetaan Street View ‑muotoon. Sijaintitietojesi perusteella videoon lisätään paikkamerkitsin ja video sijoitetaan kartalla oikeaan kohtaan. Yksittäisten 360-kuvien yhteydet näkyvät aikaisintaan neljän päivän kuluttua julkaisemisesta.

Vinkki: Street View ‑muotoon voidaan muuntaa vain ulkona kuvattuja videoita. Sisällä kuvattujen kokoelmien GPS-tiedot eivät yleensä ole riittävän tarkkoja. Lue lisää 360 asteen videoiden kuvaamisesta Street View'ta varten.

Julkaiseminen Street View Studiolla

How to use Street View Studio

1. Avaa Street View Studio tietokoneella tai mobiililaitteella.
  2. Klikkaa vasemmalta Lataa.
  3. Valitse 360 asteen video tai vedä ja pudota se oikeaan kohtaan.
    • Tällä hetkellä tuettuja ovat .mp4- ja .mov-tiedostot.
    • Useimmat 360 asteen kamerat lisäävät videotiedostoon metadataa ja GPS-dataa.
      • Jos 360 asteen kamerasi lisää nämä tiedot erilliseen .gpx-tiedostoon, valitse oikeasta alakulmasta Lisää Lisää ja sitten Lataa GPX-tiedosto.
  4. Klikkaa OK.
  5. Tarkista video.

Vinkkejä:

• Oikeaan alakulmaan ilmestyy etenemispalkki, josta voit seurata latautumista. Jos suljet verkkosivuston latauksen aikana, valitse sama tiedosto jatkaaksesi. Lataus jatkuu keskeytyskohdasta.
  • Kun lataus on valmis, sen käsittelyyn voi mennä useita päiviä.
  • Voit suodattaa 360 asteen videot käsittelyn tilan ja kuvauspäivän mukaan tarkennetun haun Reittivalinnat avulla.
  • Jos julkaiset Street View ‑sisältöä paikasta, josta on jo lisätty sisältöä, Google valitsee oletuskokoelman automaattisesti laadun, resoluution ja viimeisimmän julkaisupäivän perusteella. Voit käyttää Google Mapsin Aikakone-ominaisuutta ja etsiä kokoelman päiväyksen perusteella.

Sisältökäytäntörikkomusten vuoksi tehdyn poiston tarkistaminen ja siitä valittaminen

Poistamme joskus latauksistasi yhden tai useamman kehyksen, kun havaitsemme niiden rikkovan Google Mapsin käyttäjien luomaa sisältöä koskevaa käytäntöämme.

Saatat saada ilmoituksen, kun sisältöä on poistettu käytäntörikkomuksen vuoksi. Jos sisältöön on mielestäsi kohdistettu toimia virheellisesti, voit ehkä tehdä valituksen.

Näin teet valituksen:

1. Avaa Street View Studio tietokoneella.
  2. Valitse näytön yläreunassa näkyvästä sisällön poistoilmoituksesta Näytä kuvat.
  3. Siirry latauksen tietoihin.
    • Vinkki: Kartalla näkyy poistettuja kehyksiä osoittavat merkit.
  4. Näet poistotiedot klikkaamalla merkkiä.
  5. Lähetä valitus ja seuraa prosessia klikkaamalla linkkiä.

Vinkki: Tämä valitusprosessi on tarkoitettu sisältökäytäntörikkomuksiin liittyville poistoille. Laatuun liittyvistä poistoista ei voi tehdä valitusta. Lue lisää Google Mapsin käyttäjien luomaa sisältöä koskevasta käytännöstä.