Een ontbrekende plaats toevoegen aan Google Maps

Je kunt ontbrekende plaatsen toevoegen aan de kaart. Nadat je een plaats hebt toegevoegd, kan iedereen deze op de kaart zien. Voorbeelden van plaatsen die je kunt toevoegen, zijn herkenningspunten, koffiebars en andere lokale bedrijven.

Meer informatie over hoe je een ontbrekend adres toevoegt of de locatie van een speld corrigeert

Een ontbrekende plaats toevoegen

1. Open Google Maps op je computer.
  2. Zoek naar het adres van de ontbrekende plaats.
  3. Klik op Ontbrekende plaats toevoegen.

Informatie toevoegen over je bedrijf

Gebruik Google Mijn Bedrijf om kosteloos een bedrijfsprofiel in te stellen. Met een bedrijfsprofiel kun je snel gegevens beheren, zoals je openingstijden, je adres en foto's. Claim je bedrijf en doorloop de verificatie op je computer, telefoon of tablet. Nadat we je bedrijf hebben geverifieerd, kun je je bedrijfsinformatie updaten.

Meer informatie over Google Mijn Bedrijf

Andere typen feedback naar ons verzenden