Een ontbrekende plaats aan de kaart toevoegen

U kunt plaatsen zoals een bedrijf of een herkenningspunt toevoegen aan de kaart, zodat iedereen deze kan zien. Op Android-apparaten kunt u ook het adres van een huis of appartement toevoegen.

Volg de onderstaande stappen om een ontbrekende plaats toe te voegen.

Zoeken naar een adres

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Zoek naar een adres.
  3. Klik op Ontbrekende plaats toevoegen.

Opmerkingen:

• De naam, locatie en categorie van de plaats zijn vereist. Andere kenmerken zijn niet vereist, maar zouden het beoordelingsproces kunnen versnellen.
  • Stel uw woonadres in om uw huis snel op de kaart te vinden. Uw thuislocatie is niet zichtbaar voor anderen, tenzij u ervoor kiest deze te delen.
  • Als u de lite-versie van Maps gebruikt, kunt u geen ontbrekende plaatsen aan Google Maps toevoegen.

Hoe lang het duurt voordat plaatsen worden toegevoegd aan Google Maps

Uw bewerkingen worden eerst beoordeeld. Daarom kan het enige tijd duren voordat de kaart wordt geüpdatet. Google stuurt u mogelijk een e-mail over de status van uw bewerkingen en kan eventuele vragen aan u doorsturen van andere gebruikers die uw bewerkingen beoordelen.

Informatie toevoegen over uw bedrijf

Uw bedrijfsinformatie op Google Maps updaten:

Als u een bedrijf heeft, gebruikt u Google Mijn Bedrijf om gratis de gegevens in uw vermelding te beheren. Zo kunt u snel gegevens zoals uw openingstijden, adres en foto's beheren.

Uw bedrijfsinformatie op Google Maps updaten:

Als u dit heeft gedaan, kunt u uw bedrijfsinformatie updaten.

Andere typen feedback naar ons verzenden

Klik op een van de opties hieronder om ons van een ander probleem op de hoogte te stellen.