En els propers mesos, el nom de l'opció de configuració Historial d'ubicacions canviarà a Cronologia. Si l'opció Historial d'ubicacions està activada al vostre compte, és possible que vegeu Cronologia a la configuració de l'aplicació i del compte.

Cronologia de Google Maps

Gestiona la cronologia

La cronologia de Google Maps és un mapa personal que us ajuda a recordar les rutes i els trajectes que heu fet i els llocs on heu estat segons el vostre historial d'ubicacions. Podeu editar la vostra cronologia en qualsevol moment i suprimir-hi l'historial d'ubicacions.

Si teniu activades opcions de configuració com ara Activitat al web i en aplicacions i desactiveu l'historial d'ubicacions o en suprimiu dades d'ubicació, pot ser que continueu tenint dades d'ubicació desades al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Aquesta activitat pot incloure informació sobre la ubicació a partir de l'àrea general i l'adreça IP del vostre dispositiu. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de l'activitat a la Cerca i a Google Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Crear una cronologia

Per crear la cronologia, heu d'activar els serveis d'ubicació i l'historial d'ubicacions. L'historial d'ubicacions és una opció de configuració del Compte de Google que crea una cronologia, un mapa personal que us ajuda a recordar les rutes i els trajectes que heu fet i els llocs on heu estat. Obteniu més informació sobre l'historial d'ubicacions.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Configuració.
  3. Toqueu Contingut personal i desplaceu-vos fins a "Configuració d'ubicació".
  4. A "Configuració d'ubicació", comproveu que hi digui "Els serveis d'ubicació estan activats". En cas contrari, toqueu Els serveis d'ubicació no s'han definit en Sempre i després Ubicació i després Sempre.
Nota: quan activeu els serveis d'ubicació al dispositiu, l'iPhone o l'iPad comparteixen la ubicació amb les aplicacions que utilitzeu. És possible que les dades d'ubicació es desin com a part de la vostra activitat en altres serveis de Google, com ara la Cerca, si teniu altres opcions de configuració activades, com ara Activitat al web i en aplicacions.

Trobar viatges

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Per veure un altre dia o mes, toqueu Mostra el calendari Esdeveniment i després llisqueu cap a la dreta o l'esquerra i toqueu un dia.
Consell: podeu canviar entre les pestanyes que hi ha a la part superior de la pantalla, com ara Llocs, Ciutats o Món, i trobar estadístiques sobre els llocs que heu visitat.

Activar o desactivar l'historial d'ubicacions

Quan activeu l'historial d'ubicacions, la ubicació precisa del vostre dispositiu es desa periòdicament als vostres dispositius i als servidors de Google, fins i tot quan no s'estiguin utilitzant les aplicacions de Google, i es crea la vostra cronologia.

Per activar o desactivar l'historial d'ubicacions:

1. A l'iPhone o l'iPad, aneu a Cronologia.
  2. Feu clic a Configuració Configuració i després Activa l'historial d'ubicacions o Desactiva l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar l'historial d'ubicacions.

Editar la cronologia

Canviar els llocs que heu visitat

Si un lloc de la cronologia és incorrecte, podeu editar-ne la ubicació i la data en què vau anar-hi.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. Cerqueu el lloc incorrecte a la cronologia i toqueu-lo.
  4. Toqueu Edita el lloc.
  5. Toqueu Cerca un lloc o una adreça o desplaceu-vos i seleccioneu el lloc adequat de la llista.
  6. Per editar en quin moment i quanta estona hi vau ser, toqueu l'hora.
Nota: si l'opció Activitat al web i en aplicacions està desactivada, no podeu editar ubicacions ni activitats a la cronologia, però sí que podeu suprimir un dia o tot l'historial d'ubicacions.
Canviar entre milles i quilòmetres
Per canviar com es mesura la distància a la cronologia, toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració i, a continuació, Unitats de distància. A continuació, trieu Automàtic, Quilòmetres o Milles.
Trobar les adreces de casa i de la feina a la cronologia

Si heu desat les adreces de casa i de la feina a Google, es mostren a la cronologia. Aquesta informació també es pot fer servir en altres productes i serveis de Google.

Obteniu informació sobre com podeu definir les adreces de casa i de la feina.

Suprimir un dia
Important: quan suprimiu de la cronologia informació de l'historial d'ubicacions, ja no la podreu veure a la cronologia. Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que continueu tenint dades d'ubicació desades al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.
  1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Mostra el calendari Esdeveniment i després trieu el dia que voleu suprimir.
  4. Toqueu Més 더보기 i després Suprimeix el dia Delete .
Suprimir l'historial d'ubicacions
Important: quan suprimiu de la cronologia informació de l'historial d'ubicacions, ja no la podreu veure a la cronologia. Si teniu activades altres opcions de configuració, com ara Activitat al web i en aplicacions, i suprimiu l'historial d'ubicacions, pot ser que continueu tenint dades d'ubicació desades al Compte de Google com a part de l'ús que feu d'altres llocs web, aplicacions i serveis de Google. Per exemple, és possible que les dades d'ubicació es desin com a part de l'activitat a la Cerca i a Maps quan tingueu activada l'opció de configuració Activitat al web i en aplicacions i, segons com hàgiu configurat l'aplicació de càmera, també poden incloure's a les vostres fotos.

Podeu suprimir l'historial d'ubicacions de manera total o parcial.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra foto o inicial de perfil Cercle del compte i després La meva cronologia Cronologia.
  3. Toqueu Més 더보기 i després Configuració.
  4. Desplaceu-vos fins a "Configuració d'ubicació".
    • Per suprimir part de l'historial: toqueu Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions i després definiu l'interval i després Suprimeix.
    • Per suprimir-lo tot: toqueu Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.

Obteniu més informació sobre com podeu gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions.

Suprimir automàticament l'historial d'ubicacions

Podeu triar que se suprimeixin automàticament les dades de l'historial d'ubicacions de fa més de 3, 18 o 36 mesos.

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu la vostra inicial o foto de perfil Cercle del compte i, a continuació, La meva cronologia Cronologia.
  3. A la part superior dreta, toqueu Més More i després Configuració.
  4. A “Configuració d'ubicació”, toqueu Suprimeix automàticament l'historial d'ubicacions.
  5. Seguiu les instruccions en pantalla.

Teniu el control

Sempre podeu revisar les vostres dades i les opcions que trieu aquí, a activity.google.com o a la vostra cronologia.