Gestionar o suprimir l'Historial d'Ubicacions

L'Historial d'Ubicacions permet obtenir resultats i recomanacions més acurats als productes de Google. Per exemple, podeu veure recomanacions locals basades en llocs que heu visitat amb dispositius en què teníeu iniciada la sessió o veure prediccions de trànsit per als desplaçaments diaris.

Podeu controlar què es desa a l'Historial d'Ubicacions i podeu suprimir-lo en qualsevol moment.

Part de la informació d'aquest article fa referència a dispositius Android amb Android 4.4 o versions superiors. Obteniu més informació sobre com gestionar l'accés a la ubicació a Android (versions de la 4.1 a la 4.3). Obteniu més informació sobre els Informes d'Ubicació i l'Historial d'Ubicacions per a iPhone i iPad.

Activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions

Podeu desactivar l'Historial d'Ubicacions en qualsevol moment. Si ho feu, ja no es desaran els llocs on aneu. Si el desactiveu per al compte de Google, es desactivarà per a tots els dispositius que hi estiguin associats.

Si voleu desactivar completament els Serveis d'ubicació per GPS o Wi-Fi, podeu desactivar la funció d'ubicació principal del dispositiu.

Podeu accedir a l'Historial d'Ubicacions des de Configuració Google en dispositius amb Android 2.3 o versions posteriors.

Activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions amb Configuració Google
  1. Podeu accedir a la configuració de Google des dels llocs següents (en funció del vostre dispositiu):
    • A l'aplicació Configuració Configuració, desplaceu-vos cap avall i toqueu Google.
    • Obriu una altra aplicació anomenada Configuració Google Configuració Google.
  2. Toqueu Ubicació Després Historial d'Ubicacions de Google al compte que vulgueu modificar.
  3. Activeu o desactiveu l'Historial d'Ubicacions al compte o als dispositius:
    • Per activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions de tot el compte i tots els dispositius associats, activeu o desactiveu el commutador de la part superior dreta.
    • Per activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions d'un dispositiu concret, activeu o desactiveu el commutador situat al costat del nom del dispositiu.
Activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions amb els Controls d'activitat
  1. Aneu a la secció Controls d'activitat d'El meu compte. Si se us demana, inicieu la sessió al compte de Google que vulgueu associar a la ubicació.
  2. Per activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions per a tot el compte de Google i tots els dispositius associats, activeu o desactiveu l'opció Historial d'Ubicacions.

Si feu servir un compte de la feina o de l'escola, és possible que hàgiu de demanar a l'administrador que us doni accés a aquestes opcions de configuració.

Suprimir l'Historial d'Ubicacions

Podeu suprimir tot l'Historial d'Ubicacions o només algunes parts. Si el suprimiu completament, pot ser que algunes aplicacions no funcionin correctament.

Suprimir tot l'Historial d'Ubicacions amb Configuració Google
  1. Podeu accedir a la configuració de Google des dels llocs següents (en funció del vostre dispositiu):
    • A l'aplicació Configuració Configuració, desplaceu-vos cap avall i toqueu Google.
    • Obriu una altra aplicació anomenada Configuració Google Configuració Google.
  2. Toqueu Ubicació Després Historial d'Ubicacions de Google.
  3. A la part inferior de la pantalla, toqueu Gestiona les activitats i el dispositiu obrirà Google Maps Google Maps.
  4. A la part superior dreta, toqueu Més Més Després Configuració Després Suprimeix tot l'Historial d'Ubicacions.

IMPORTANT: si suprimiu l'Historial d'Ubicacions amb l'aplicació Configuració Google, se suprimirà tot l'historial. Aquesta acció no es pot desfer i pot causar problemes amb algunes aplicacions.

Suprimir parts de l'Historial d'Ubicacions des del lloc web de l'Historial d'Ubicacions

Des del lloc web de l'Historial d'Ubicacions podeu suprimir ubicacions concretes, ubicacions per data o bé suprimir tot l'historial.

1. Aneu a la pàgina maps.google.com/locationhistory i inicieu la sessió al vostre compte de Google.
  2. Podeu suprimir l'Historial d'Ubicacions:
    • Per data:
      Per suprimir l'historial de la data seleccionada, seleccioneu Suprimeix Suprimeix a la dreta de la data.
    • Per ubicació individual:
      Seleccioneu una ubicació de la llista o del mapa. Seleccioneu  Més Més Després Suprimiu la parada del dia Després Suprimeix.
    • Historial complet:
      Per suprimir tot l'historial emmagatzemat, seleccioneu Configuració Després Suprimeix tot l'Historial d'Ubicacions.

Nota: el lloc web de l'Historial d'Ubicacions no està disponible a Corea.

Ús i diagnòstic de l'Historial d'Ubicacions

Si activeu l'Historial d'Ubicacions, també permeteu que el dispositiu enviï informació de diagnòstic a Google sobre què funciona i què no amb relació a l'Historial d'Ubicacions.

Tota la informació d'ús i de diagnòstic es fa servir d'acord amb la Política de privadesa de Google.

Quina informació pot compartir el dispositiu

És possible que el dispositiu enviï informació a Google per millorar l'Historial d'Ubicacions, per exemple, quan els Serveis d'ubicació no funcionen correctament.

Aquesta informació pot incloure les dades següents:

• Qualitat i durada de les connexions a xarxes mòbils, al GPS, a xarxes Wi-Fi o al Bluetooth
  • Estat de la configuració d'ubicació
  • Informes d'error i ocurrències de reinici
  • Aplicacions que s'han fet servir per activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions
  • Nivells de bateria
De quina manera Google pot millorar gràcies a la informació compartida

La informació d'ús i de diagnòstic pot ajudar Google a millorar aplicacions, productes i dispositius Android. Per exemple, Google pot utilitzar la informació per millorar el següent:

• Durada de la bateria:
    Google pot fer servir la informació sobre les aplicacions o funcions que consumeixen més bateria al dispositiu per ajudar-vos a reduir-ne el consum i a optimitzar-lo per a les funcions més utilitzades.
  • Precisió de la ubicació:
    Google pot fer servir la informació dels sensors i de la configuració d'ubicació per millorar la qualitat general de la ubicació, que utilitzen les aplicacions i els serveis.