Gestionar o suprimir l'historial d'ubicacions

L'historial d'ubicacions t'ajuda a obtenir millors resultats i recomanacions als productes de Google. Per exemple, pots veure recomanacions basades en els llocs que has visitat amb els dispositius en què has iniciat la sessió o prediccions del trànsit per als desplaçaments diaris a la feina.

Tu controles què es desa a l'historial d'ubicacions i el pots suprimir en qualsevol moment.

Nota: No tots els dispositius tenen la mateixa versió d'Android. Aquestes instruccions són per a dispositius amb Android 8.0 i versions superiors. Obtén informació sobre com comprovar la versió d'Android.

Obtén la informació que s'aplica als dispositius Android amb versions entre la 4.1 i la 4.3 i als dispositius iPhone i iPad.

Activar o desactivar l'historial d'ubicacions

Pots desactivar l'historial d'ubicacions en qualsevol moment. Amb l'historial d'ubicacions desactivat, ja no es desaran els llocs on vagis. En desactivar-lo per a un compte de Google, es desactiva per a tots els dispositius associats al compte de Google en qüestió.

També pots desactivar els Serveis d'ubicació en un sol dispositiu. Obtén més informació.

Utilitzar la configuració del dispositiu per activar i desactivar l'historial d'ubicacions (versions 2.3 i posteriors d'Android)
  1. Cerca Configuració Google en un d'aquests llocs (en funció del dispositiu):
    • Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració Després Google.
    • Obre una aplicació independent anomenada Configuració Google Configuració Google.
  2. Toca Ubicació Després Historial d'ubicacions de Google del compte que vulguis canviar.
  3. Activa o desactiva l'historial d'ubicacions del compte o dels dispositius:
    • Per aplicar aquesta acció en tot el compte i tots els dispositius que hi estan associats, activa o desactiva Ubicació.
    • Per aplicar aquesta acció només en un dispositiu determinat, activa o desactiva l'historial d'aquest dispositiu.
Activar o desactivar l'historial d'ubicacions mitjançant un lloc web
  1. Ves a la secció Controls d'activitat d'El meu compte.
  2. Si t'ho demana, inicia la sessió al compte de Google que vulguis.
  3. Per activar o desactivar l'historial d'ubicacions per a tot el compte de Google i tots els dispositius que hi estan associats, fes clic a Historial d'ubicacions.

Si utilitzes un compte de la feina o d'un centre educatiu, potser necessitaràs que l'administrador t'hi doni accés.

Suprimir l'historial d'ubicacions

Pots suprimir tot l'historial d'ubicacions o bé només algunes parts. Si suprimeixes tot l'historial, pot ser que algunes aplicacions no funcionin correctament.

Utilitzar la configuració del dispositiu per suprimir l'historial d'ubicacions (versions 2.3 i posteriors d'Android)

IMPORTANT: l'historial d'ubicacions se suprimirà a l'aplicació Configuració de forma permanent. Això significa que el canvi no es pot revertir ni desfer. D'altra banda, suprimir l'historial d'ubicacions pot causar problemes en algunes aplicacions.

1. Cerca Configuració Google en un d'aquests llocs (en funció del teu dispositiu):
    • Obre l'aplicació Configuració Aplicació Configuració Després Google.
    • Obre una aplicació independent anomenada Configuració Google Configuració Google.
  2. Toca Ubicació Després Historial d'ubicacions de Google.
  3. A la part inferior, toca Gestiona les activitats. El dispositiu obrirà Google Maps Google Maps.
  4. Toca Més Més Després Configuració.
  5. Tria quina part de l'historial d'ubicacions vols suprimir de manera definitiva.
    • Suprimeix tot l'historial d'ubicacions:
      Aquesta acció suprimeix de manera permanent tot l'historial d'ubicacions.
    • Suprimeix un interval de l'historial d'ubicacions:
      Aquesta acció suprimeix una part de l'historial d'ubicacions. Tu tries les dates d'inici i de finalització.
Suprimir l'historial d'ubicacions mitjançant un lloc web

Pots suprimir ubicacions individuals, ubicacions per data o bé tot l'historial d'ubicacions des del lloc web de l'historial d'ubicacions.

1. Ves a maps.google.com/locationhistory i inicia la sessió al compte de Google.
  2. Tria com suprimir l'historial d'ubicacions:
    • Per data:
      A la dreta de la data que t'interessi, fes clic a Suprimeix Suprimeix
    • Per ubicació individual:
      Tria una ubicació de la llista o del mapa. Fes clic a Més Més Després Suprimeix la parada del dia Després Suprimeix.
    • Tot l'historial:
      Fes clic a Configuració Després Suprimeix tot l'historial d'ubicacions.

Nota: el lloc web de l'historial d'ubicacions no està disponible a Corea.

Ús i diagnòstic de l'historial d'ubicacions

En activar l'historial d'ubicacions, també permets que el dispositiu enviï a Google informació de diagnòstic sobre què funciona i què no funciona en relació amb l'historial d'ubicacions.

Tota la informació d'ús i diagnòstic es fa servir d'acord amb la Política de privadesa de Google.

Quina informació pot compartir el teu dispositiu

El dispositiu pot enviar informació a Google per millorar l'historial d'ubicacions. Per exemple, pot enviar informació quan els Serveis d'ubicació no funcionin correctament.

La informació enviada pot incloure dades com les següents:

• la qualitat i la durada de les connexions a xarxes de telefonia mòbil, al GPS, a xarxes Wi-Fi o al Bluetooth
  • l'estat de la configuració d'ubicació
  • els informes de reinici i informes d'error
  • les aplicacions utilitzades per activar o desactivar l'historial d'ubicacions
  • els nivells de bateria
Com la informació que comparteixes ajuda Google a millorar els seus serveis

La informació d'ús i de diagnòstics pot contribuir a millorar les aplicacions i els productes de Google, així com els dispositius Android. Per exemple, Google pot utilitzar informació per millorar el següent:

• Durada de la bateria:
    Google pot utilitzar la informació sobre els elements que utilitzen més bateria al dispositiu per ajudar-te a reduir el consum de bateria de les funcions més habituals.
  • Precisió de la ubicació:
    Google pot utilitzar la informació de sensors d'ubicació i altres paràmetres d'ubicació per determinar millor la ubicació en aplicacions i serveis.