Gestionar o suprimir l'Historial d'Ubicacions

L'Historial d'Ubicacions permet obtenir millors resultats i recomanacions als productes de Google. Per exemple, pots veure recomanacions basades en els llocs que has visitat amb els dispositius en què has iniciat la sessió o prediccions del trànsit per als desplaçaments diaris a la feina.

Tu controles què es desa a l'Historial d'Ubicacions i el pots suprimir en qualsevol moment.

Una part d'aquesta informació s'aplica només als dispositius Android amb la versió 4.4 o una versió superior. Obtén la informació que s'aplica als dispositius Android amb versions entre la 4.1 i la 4.3 i als dispositius iPhone i iPad.

Activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions

Pots desactivar l'Historial d'Ubicacions en qualsevol moment. Amb l'Historial d'Ubicacions desactivat, ja no es desaran els llocs on vagis. En desactivar-lo per a un compte de Google, es desactiva per a tots els dispositius associats al compte de Google en qüestió.

També pots desactivar els Serveis d'ubicació en un sol dispositiu. Obtén més informació.

Per activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions mitjançant la configuració del dispositiu (per a Android 2.3 i versions superiors), segueix aquests passos:
  1. Cerca Configuració Google en un d'aquests llocs (en funció del teu dispositiu):
    • A l'aplicació Configuració Configuració, desplaça't cap avall i toca Google.
    • Obre una aplicació independent que es diu Configuració Google Configuració Google.
  2. Toca Ubicació Després Historial d'Ubicacions de Google per al compte que vols modificar.
  3. Activa o desactiva l'Historial d'Ubicacions per al teu compte o els teus dispositius:
    • Per aplicar aquesta acció en tot el compte i en tots els dispositius que hi estan associats, toca el botó que hi ha a la part superior per activar o desactivar la funció.
    • Per aplicar aquesta acció a un dispositiu concret, toca el botó d'activació que hi ha al costat del nom del dispositiu.
Activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions mitjançant un lloc web
  1. Vés a la secció Controls d'activitat d'El meu compte.
  2. Si t'ho demana, inicia la sessió al compte de Google que vulguis.
  3. Per activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions per a tot el compte de Google i tots els dispositius que hi estan associats, fes clic a Historial d'Ubicacions.

Si utilitzes un compte professional o un compte d'un centre educatiu, és possible que l'administrador t'hi hagi de donar accés.

Suprimir l'Historial d'Ubicacions

Pots suprimir tot l'Historial d'Ubicacions o bé només algunes parts. Si suprimeixes tot l'historial, pot ser que algunes aplicacions no funcionin correctament.

Suprimir l'Historial d'Ubicacions mitjançant la configuració del dispositiu (per a Android 2.3 i versions superiors)

IMPORTANT: l'Historial d'Ubicacions se suprimirà a l'aplicació Configuració de forma permanent. Això significa que el canvi no es pot revertir ni desfer. D'altra banda, suprimir l'Historial d'Ubicacions pot causar problemes en algunes aplicacions.

1. Cerca Configuració Google en un d'aquests llocs (en funció del teu dispositiu):
    • A l'aplicació Configuració Configuració, desplaça't cap avall i toca Google.
    • Obre una aplicació independent que es diu Configuració Google Configuració Google.
  2. Toca Ubicació Després Historial d'Ubicacions de Google.
  3. A la part inferior, toca Gestiona les activitats. El dispositiu obrirà Google Maps Google Maps.
  4. Toca Més Més Després  Configuració.
  5. Tria quina part de l'Historial d'Ubicacions vols suprimir de manera definitiva.
    • Suprimeix tot l'Historial d'Ubicacions:
      Amb aquesta opció se suprimeix tot l'historial.
    • Suprimeix l'interval de l'Historial d'Ubicacions
      Amb aquesta opció només se suprimeix de manera permanent una part de l'historial. Tu tries les dates d'inici i de finalització.
Suprimir l'Historial d'Ubicacions mitjançant un lloc web

Pots suprimir ubicacions individuals, ubicacions per data o bé tot l'historial d'ubicacions des del lloc web Historial d'Ubicacions.

1. Vés a maps.google.com/locationhistory i inicia la sessió al teu compte de Google.
  2. Pots suprimir l'Historial d'Ubicacions de les maneres següents:
    • Per data:
      A la dreta de la data que t'interessa, fes clic a Suprimeix Suprimeix
    • Per ubicació individual:
      Selecciona una ubicació de la llista o del mapa. Fes clic a Més Més Després Suprimeix la parada del dia Després Suprimeix.
    • Tot l'historial:
      Fes clic a Configuració Després Suprimeix tot l'Historial d'Ubicacions.

Nota: el lloc web d'Historial d'Ubicacions no està disponible a Corea.

Ús i diagnòstic de l'Historial d'Ubicacions

En  activar l'Historial d'Ubicacions, també permets que el dispositiu enviï a Google informació de diagnòstic sobre què funciona i què no funciona en relació amb l'Historial d'Ubicacions.

Tota la informació d'ús i diagnòstic es fa servir d'acord amb la política de privadesa de Google.

Quina informació pot compartir el teu dispositiu

El dispositiu pot enviar informació a Google per millorar l'Historial d'Ubicacions. Per exemple, pot enviar informació quan els Serveis d'ubicació no funcionin correctament.

La informació enviada pot incloure dades com les següents:

• la qualitat i la durada de les connexions a xarxes de telefonia mòbil, al GPS, a xarxes Wi-Fi o al Bluetooth
  • l'estat de la configuració d'ubicació
  • els informes de reinici i informes d'error
  • les aplicacions utilitzades per activar o desactivar l'Historial d'Ubicacions
  • els nivells de bateria
Com la informació que comparteixes ajuda Google a millorar els seus serveis

La informació d'ús i de diagnòstics pot contribuir a millorar les aplicacions i els productes de Google, així com els dispositius Android. Per exemple, Google pot utilitzar informació per millorar el següent:

• Durada de la bateria
    Google pot utilitzar la informació sobre els elements que utilitzen més bateria al dispositiu per ajudar-te a reduir el consum de bateria de les funcions més habituals.
  • Precisió de la ubicació
    Google pot utilitzar la informació de sensors d'ubicació i altres paràmetres d'ubicació per determinar millor la ubicació en aplicacions i serveis.