Gebeurtenissen, reserveringen en vluchtgegevens vinden

U kunt in Google Maps informatie bekijken over uw geplande gebeurtenissen, zoals vluchten, restaurantreserveringen of gehuurde auto's.

Deze informatie kan worden weergegeven op de volgende plaatsen:

• In uw zoekresultaten
  • In de suggesties onder het zoekvak
  • Bij informatie over een plaats
  • Op uw kaart
  • In 'Uw plaatsen'

Hoe kan Maps op de hoogte zijn van uw gebeurtenissen?

Informatie over uw gebeurtenissen is afkomstig van deze plaatsen in uw Google-account:

• Gmail
  • Google Agenda

Alleen u kunt informatie over uw gebeurtenissen bekijken en alleen wanneer u bent ingelogd bij Google en Web- en app-activiteit is ingeschakeld. Meer informatie over hoe u een Google-account of Gmail-adres maakt.

Informatie over uw gebeurtenissen bekijken

U kunt informatie over een gebeurtenis bekijken door een plaats te zoeken. U kunt ook zoeken naar een gebeurtenistype, zoals mijn reserveringen of mijn vluchten.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek een plaats, bijvoorbeeld Schiphol. Of zoek naar een gebeurtenis zoals mijn reserveringen, mijn vluchten of mijn hotels.
  3. Tik op de gebeurtenis. Er wordt informatie over de plaats weergegeven, waaronder informatie over de gebeurtenis.

Een lijst met uw gebeurtenissen bekijken

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik linksboven op Menu Menu en vervolgens Mijn plaatsen en vervolgens Gepland.

Snel een gebeurtenis openen

Als de gebeurtenis binnenkort plaatsvindt, ziet u een snelkoppeling waarop u kunt tikken voor een routebeschrijving.

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Tik in de rechterbenedenhoek op Routebeschrijving Routebeschrijving.
  3. De reistijd naar de bestemming wordt weergegeven. Tik op de tijd om een routebeschrijving te starten.

Uw gebeurtenissen verbergen

Eén gebeurtenis verbergen

1. Open de Google Maps-app Google Maps op uw Android-telefoon of -tablet.
  2. Zoek een plaats, bijvoorbeeld Schiphol. Of zoek naar een gebeurtenis zoals mijn reserveringen, mijn vluchten of mijn hotels.
  3. Tik op de gebeurtenis.
  4. Tik naast de gebeurtenis die u wilt verbergen op Meer Meer.
  5. Selecteer Sluiten en vervolgens Sluiten.

Tip: U kunt ook een gebeurtenis verbergen vanuit de lijst met gebeurtenissen. Op uw Android-telefoon of -tablet vindt u de lijst met gebeurtenissen als volgt: open de Google Maps-app Google Maps en vervolgens tik op Menu Menu en vervolgens Uw plaatsen en vervolgens Gepland.

Al uw gebeurtenissen verbergen

Schakel uw 'Web- en app-activiteit' uit als u geen informatie over uw gebeurtenissen wilt zien in Google Maps.

Als u 'Web- en app-activiteit' uitschakelt, worden de volgende items niet meer weergegeven in zoekresultaten en op uw kaart:

• Uw recente zoekopdrachten
  • Uw thuis- en werkadres
  • Informatie uit Google Contacten
  • Informatie uit Gmail

Als u 'Web- en app-activiteit' uitschakelt, blijft de volgende informatie beschikbaar:

• Informatie uit aangepaste kaarten
  • Plaatsen met ster of opgeslagen plaatsen
  • Plaatsen die door u zijn beoordeeld of waarover u een review heeft geschreven

Gebeurtenissen in de buurt bekijken

Als er gebeurtenissen in uw buurt plaatsvinden, kan dat van invloed zijn op uw routes en reistijden. Google Maps informeert u over deze gebeurtenissen. Deze meldingen kunnen niet worden uitgeschakeld, maar verdwijnen wanneer de gebeurtenissen zijn afgelopen.