Find, tilføj eller skjul dine Google Kontaktpersoner på kortet

Hvis du har gemt adressen på en person i dine Google Kontaktpersoner, kan du finde vedkommendes adresse på kortet ved at søge efter navnet. Hvis du søger efter en adresse, kan du se alle de kontaktpersoner, der matcher den pågældende adresse.

Find en Google-kontaktperson

Bemærk! Du kan ikke tilføje eller skjule kontaktpersoner på kortet med din iPhone eller iPad.

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din iPhone eller iPad.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Søg efter navnet eller adressen på en kontaktperson. Matchende kontaktpersoner vises i forslagene.
  4. Vælg et navn eller en adresse for at se din kontaktperson på kortet.
  5. Tryk nederst på skærmen for at se nærmere oplysninger om kontaktpersonen.

Tips til fejlfinding

Hvis dine kontaktpersoner ikke vises i dine søgeresultater, eller når du vælger en adresse, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at Web- og appaktivitet er slået til: Web- og appaktivitet skal være slået til for Google Maps, for at dine kontaktpersoner kan vises i søgeresultater.
  • Sørg for, at personens navn og adresse findes i Google Kontaktpersoner: Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller redigerer en kontaktperson.
  • Sørg for, at Google Maps har adgang til dine kontaktpersoner på din iPhone eller iPad: Følg nedenstående trin for at sikre, at Google Maps har adgang til dine kontaktpersoner.
  1. Tryk på knappen Hjem på din iPhone eller iPad.
  2. Gå til Indstillinger og så Privatliv og så Kontaktpersoner.
  3. Slå Google Maps til.

Tip! Du kan synkronisere dine Google-kontaktpersoner med din Apple-enhed.