Find, tilføj eller skjul dine Google Kontaktpersoner på kortet

Hvis du har gemt adressen på en person i dine Google Kontaktpersoner, kan du finde vedkommendes adresse på kortet ved at søge efter navnet. Hvis du søger efter en adresse, kan du se alle de kontaktpersoner, der matcher den pågældende adresse.

Find en Google-kontakt

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Log ind på din Google-konto.
  3. Søg efter navnet eller adressen på en kontakt. Matchende kontakter vises i forslagene.
  4. Vælg et navn eller en adresse for at se din kontakt på kortet.
  5. Tryk nederst på skærmen for at se nærmere oplysninger om kontakten.

Føj en adresse til en Google-kontakt

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Søg efter en adresse.
  3. Tryk på adressen nederst.
  4. Tryk på Etiket.
  5. Angiv navnet på en person i dine Google Kontakter. Hvis du vil oprette en ny kontakt, skal du trykke på Opret kontakt.
  6. Vælg en mulighed:
    • Tilføj hjemmeadresse: Tilføj adressen som din kontakts hjemmeadresse.
    • Tilføj arbejdsadresse: Tilføj adressen som din kontakts arbejdsadresse.
    • Tilføj en anden adresse: Lav en ny etiket til din kontakts adresse, f.eks. "Sommerhus".

Bemærk! Kun personer, der er gemt i Google Kontakter, vises som forslag. Du vil ikke kunne se kontaktoplysninger for personer, der er gemt på din telefon eller tablet.

Skjul eller slet adressen på en Google-kontakt

1. Åbn Google Maps-appen Google Maps på din Android-telefon eller -tablet.
  2. Tryk på Gemt Gem sted. Tryk på Markerede under "Dine lister".

3. Tryk på Mere Mere ud for din kontakt.
    • Hvis du vil skjule en kontakt og undgå, at vedkommende vises i Google Maps, skal du trykke på Skjul kontakt i Maps og så Skjul.
    • Hvis du vil fjerne en adresse for din kontakt på hele Google, kan du trykke på Fjern kontakts adresse og så Fjern.

Tip! Hvis du vil skjule alle dine Google-kontaktpersoners adresser på kortet, skal du åbne Google Maps-appen Google Maps og derefter trykke på dit profilbillede eller dine initialer Kontocirkel og derefter Indstillinger og derefter Personligt indhold og derefterud for "Google Kontaktpersoner" og slå kontakten fra. Kontakten bliver grå, når den er slået fra.

Tips til fejlfinding

Hvis dine kontakter ikke vises i dine søgeresultater, eller når du vælger en adresse, kan du prøve følgende:

• Sørg for, at Web- og appaktivitet er slået til: Web- og appaktivitet skal være slået til for Google Maps, for at dine kontakter kan vises i søgeresultater.
  • Sørg for, at personens navn og adresse findes i Google Kontakter: Få flere oplysninger om, hvordan du tilføjer eller redigerer en kontakt.