Google Maps gebruiken in Internet Explorer

Als u Internet Explorer gebruikt om Google Maps weer te geven, kunnen er weergaveproblemen optreden. Internet Explorer bevat de compatibiliteitsweergave, een functie die beïnvloedt hoe Maps wordt weergegeven. U kunt de Compatibiliteitsweergave uitschakelen om dit probleem te verhelpen.

Compatibiliteitsweergave uitschakelen

1. Open Internet Explorer.
  2. Klik rechtsboven op Extra Tools. (Druk op F10 als u het pictogram niet ziet.)
  3. Klik op Instellingen voor compatibiliteitsweergave.
  4. Selecteer google.com onder 'Websites die aan de compatibiliteitsweergave zijn toegevoegd'.
  5. Klik op Verwijderen.

Problemen oplossen

Als 'google.com' niet wordt weergegeven of als er nog steeds een waarschuwing over de compatibiliteitsweergave wordt weergegeven nadat u de bovenstaande stappen heeft gevolgd, controleert u of op uw computer de nieuwste Windows-updates zijn geïnstalleerd. Bekijk de instructies van Microsoft.

U moet mogelijk ook updaten naar de nieuwste versie van Internet Explorer.