Rapportera fel på kartan

Meddela oss om vi behöver lägga till vägar i Google Maps eller om något på kartan inte stämmer. Berätta för oss om du hittar fel på Google Maps, som:

• felaktiga vägnamn
  • fel information om enkel- och dubbelriktade vägar
  • felaktigt dragna vägar
  • avstängda vägar
  • vägar på kartan som inte existerar
  • vägar som saknas
  • felaktiga adresser eller markörpositioner.

Informera oss om fel

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Längst upp till vänster klickar du på menyn Meny och sedan Skicka feedback.
  3. Välj den feedback du vill ge i fönstret som öppnas.
  4. Följ anvisningarna.
  5. Klicka på Skicka.

Tips! Vi granskar dina rapporter, så ibland kan det ta tid innan ändringarna uppdateras på kartan.

Lägga till en väg som saknas

1. Öppna Google Maps på datorn.
  2. Klicka på menyn Meny.
  3. Klicka på Skicka feedback följt av Väg saknas längst ned.
  4. Klicka på kartan där vägen saknas.
  5. Lägg till namnet på vägen och eventuell ytterligare information.
  6. Klicka på Skicka.

Andra felsökningsalternativ

Du kan bara rapportera fel i Maps i vissa länder och regioner.