Rapportér fejl på kortet

Hvis der mangler en vej på kortet i Google Maps, eller du ser noget på kortet, som ikke er korrekt, kan du give os besked om dette. Vi vil f.eks. gerne have besked, hvis du opdager følgende typer fejl i Google Maps:

• Forkerte vejnavne
  • Forkerte eller manglende oplysninger om kørselsretninger på veje
  • En vej, der er tegnet forkert
  • Vejspærringer
  • En vej på kortet, der ikke findes
  • Manglende veje
  • Forkerte adresser eller markørplaceringer

Fortæl os om fejl i forbindelse med en vej

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Kontocirkel Kontocirkel og så Hjælp og feedback og så Send feedback.

Fortæl os om fejl i en adresse eller i placeringen af en markør

1. Åbn Google Maps-appen (Maps) på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter en adresse, eller tryk på et sted på kortet og hold nede for at tilføje en markør.
  3. Udvid adressefeltet.
  4. Tryk på Foreslå en redigering Rediger.

Rapportér et problem med Street View

Hvis du har fundet et billede, som du gerne vil have sløret yderligere, eller et billede, som du mener indeholder krænkende indhold, skal du følge disse trin:

1. Find billedet.
  2. Tryk på ikonet med de tre prikker Mere og så Rapportér et problem.
  3. Markér problemet, og indsend.

Rapportér et billedproblem

Hvis du har fundet et billede, som du gerne vil have sløret yderligere, eller et billede, som du mener indeholder krænkende indhold, skal du blot følge disse trin:

1. Find billedet.
  2. Klik eller tryk på Rapportér et problem
    • På en computer finder du Rapportér et problem nederst til højre i billedvinduet.
    • På mobil finder du frem til Rapportér et problem via flagikonet eller menuknappen.
  3. Markér problemet, og indsend. Vi gennemgår straks din rapport.

Andre muligheder i forbindelse med løsning af problemer