Kartalla olevasta virheestä ilmoittaminen

Jos Google Mapsiin pitäisi lisätä teitä tai huomaat kartalla jotain, mikä ei pidä paikkaansa, voit kertoa siitä meille. Ilmoita meille, jos huomaat Google Mapsissa esimerkiksi seuraavanlaisia virheitä:

• väärät tien nimet
  • väärät tiedot yksisuuntaisista ja kaksisuuntaisista teistä
  • virheellisesti piirretty tie
  • suljetut tieosuudet
  • kartalle merkittyä tietä ei ole olemassa
  • kartalta puuttuu teitä
  • väärät osoitteet tai merkkien paikat.

Virheestä ilmoittaminen

1. Avaa Google Maps tietokoneellasi. Varmista, että olet kirjautunut sisään.
  2. Valitse vasemman yläkulman valikkokuvake Valikko ja sitten Lähetä palautetta ja sitten Muokkaa karttaa.
  3. Noudata ohjeita.
  4. Valitse Lähetä.

Huomioitavaa:

• Jos käytät Mapsia yksinkertaistetussa tilassa, ongelmista ilmoittaminen ei onnistu.
  • Tarkistamme ilmoituksesi, joten muutosten päivitys kartalle saattaa kestää jonkin aikaa.

Kuvaan liittyvästä ongelmasta ilmoittaminen

Jos olet löytänyt kuvan, jota pitäisi sumentaa lisää tai joka mielestäsi sisältää sopimatonta sisältöä, toimi seuraavasti:

1. Etsi kuva.
  2. Klikkaa tai napauta Ilmoita ongelmasta
    • Tietokoneella löydät Ilmoita ongelmasta ‑linkin kuvaikkunan oikeasta alareunasta.
    • Mobiililaitteella löydät Ilmoita ongelmasta ‑linkin lippu- tai valikkopainikkeen kautta.
  3. Valitse ilmoituksen syy ja klikkaa Lähetä. Ilmoituksesi tarkistetaan viipymättä.

Muut vianetsintävaihtoehdot