Rapportér en fejl på kortet

Vigtigt! I den nuværende situation med COVID-19, som er uden fortilfælde, tager vi en række forholdsregler for at beskytte vores teammedlemmers helbred og prioritere vigtige tjenester. Du kan derfor opleve midlertidige begrænsninger og forsinkelser med hensyn til, hvordan du kan bidrage til Maps.

Hvis der mangler en vej på kortet i Google Maps, eller du ser noget på kortet, som ikke er korrekt, kan du give os besked om dette. Vi vil f.eks. gerne have besked, hvis du opdager følgende typer fejl i Google Maps:

• Forkerte vejnavne
  • Forkerte eller manglende oplysninger om kørselsretninger på veje
  • En vej, der er tegnet forkert
  • Vejspærringer
  • En vej på kortet, der ikke findes
  • Manglende veje
  • Forkerte adresser eller markørplaceringer

Fortæl os om en fejl

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Send feedback øverst til venstre.
  3. Vælg den feedback, du vil give, i det vindue, der åbnes.
  4. Følg vejledningen.
  5. Klik på Send.

Tip! Vi skal først gennemgå dine rapporteringer, så der kan gå et stykke tid, inden kortet opdateres med dine ændringer.

Tilføj en manglende vej

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu.
  3. Klik på Send feedback efterfulgt af Manglende vej nederst.
  4. Klik på kortet på det sted, hvor den manglende vej skal være.
  5. Tilføj navnet på vejen og eventuelle yderligere oplysninger.
  6. Klik på Send.

Andre muligheder i forbindelse med fejlfinding

Det er kun i nogle lande og områder, du kan hjælpe os med at rette en fejl i Maps.