Rapportér fejl på kortet

Hvis der mangler en vej på kortet i Google Maps, eller du ser noget på kortet, som ikke er korrekt, kan du give os besked om dette. Vi vil f.eks. gerne have besked, hvis du opdager følgende typer fejl i Google Maps:

• Forkerte vejnavne
  • Forkerte eller manglende oplysninger om kørselsretninger på veje
  • En vej, der er tegnet forkert
  • Vejspærringer
  • En vej på kortet, der ikke findes
  • Manglende veje
  • Forkerte adresser eller markørplaceringer

Fortæl os om en fejl

1. Åbn Google Maps på din computer. Sørg for, at du er logget ind.
  2. Klik på menuen Menu og så Send feedback og så Rediger kortet øverst til venstre.
  3. Følg vejledningen.
  4. Klik på Send.

Bemærk!

• Du kan ikke rapportere et problem, hvis du bruger Maps i Lite-tilstand.
  • Vi skal først gennemgå dine rapporteringer, så der kan gå et stykke tid, inden kortet opdateres med dine ændringer.

Rapportér et billedproblem

Hvis du har fundet et billede, som du gerne vil have sløret yderligere, eller et billede, som du mener indeholder krænkende indhold, skal du blot følge disse trin:

1. Find billedet.
  2. Klik eller tryk på Rapportér et problem
    • På en computer finder du Rapportér et problem nederst til højre i billedvinduet.
    • På mobil finder du frem til Rapportér et problem via flagikonet eller menuknappen.
  3. Markér problemet, og indsend. Vi gennemgår straks din rapport.

Andre muligheder i forbindelse med løsning af problemer