Få Google Maps til å lastes inn raskere

Hvis Google Maps lastes inn tregt, kan du prøve forslagene nedenfor.

• Start datamaskinen eller nettleseren på nytt: Ofte lastes Google Maps inn raskere hvis du starter datamaskinen eller nettleseren (f.eks. Chrome, Firefox eller Microsoft Edge) på nytt.
  • Oppdater datamaskinen og nettleseren: Sjekk at datamaskinen og nettleseren oppfyller systemkravene for Maps
  • Installer den nyeste versjonen av DirectX på Windows: Hvis du installerer den nyeste versjonen av DirectX – programvare som bidrar til bedre grafikk på datamaskinen – lastes Maps kanskje inn raskere. For å installere DirectX går du til Microsofts brukerstøtte.

Finn ut mer om måter du kan bruke Google Maps på.

Spør en Maps-ekspert

Hvis ingen av forslagene ovenfor hjalp, kan du lete etter andre løsninger i produktforumet for Google Maps. Hvis Google Maps fortsatt lastes inn tregt, ber vi deg sende oss en tilbakemelding.