Trenger du hjelp med Google Min bedrift? Da kan du gå til brukerstøtten for Google Min bedrift.

Legg til, fjern eller del bilder eller videoer på Google Maps

Du kan gjøre brukeropplevelsen på Google Maps enda bedre ved å legge til bilder og videoer (maks 30 sekunder). Du kan når som helst legge til eller fjerne bilder og videoer. Du kan ikke legge til bilder eller videoer for adresser eller koordinater.

Når du legger ut bilder, kan andre også se

• navnet ditt, slik det er oppført på Om meg-siden din
  • andre bilder du har lagt til på Google Maps
  • anmeldelser du har skrevet på Google Maps
  • posisjonsinformasjon i bildene og videoene dine

Tips: Hvis du er Local Guide, kan du få poeng når du legger til bilder og videoer på Google Maps. Finn ut hvordan du kan legge til bilder og anmeldelser av høy kvalitet.

Legg til bilder eller videoer på Google Maps

Du kan legge til medieinnhold som bilder og videoer av steder av interesse, for eksempel parker eller bedrifter. Du kan ikke legge til medier for

• adresser
  • koordinater
  • private boliger
  • geografiske områder

Finn ut mer om bildeoppdateringer for steder

Tips: For å unngå uriktig bruk har enkelte interessepunkter midlertidige begrensninger på å legge ut informasjon. Finn ut mer om begrensninger på å legge ut informasjon.

Legg til bilder eller videoer fra Bidra-fanen

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Bidra Bidra og så Legg til bilde.
    • For å legge ut et bilde eller en video: Trykk på ett eller flere bilder eller videoer.
    • For å endre stedet tilknyttet et bilde eller en video: Trykk på navnet på stedet, og velg et annet sted.
  3. Trykk på Legg ut.

Legg til bilder eller videoer fra en side for et sted

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Søk etter et sted, eller trykk på stedet på kartet.
  3. For å se mer informasjon, trykk på navnet på eller adressen til stedet helt nederst.
  4. Trykk på Bilder og så Legg til bilder.
  5. Velg ønsket handling:
    • Velg et bilde eller en video fra galleriet ditt: Velg ett eller flere bilder eller videoer.
    • Ta nye bilder eller videoer: Trykk på Kamera og så på utløseren.

Tips: Hvis du vil se forslag til bilder eller videoer du kan legge til på Google Maps, må du ha installert Google Foto-appen og slått på sikkerhetskopiering og synkronisering og posisjonsloggen. Du kan fjerne et forslag ved å trykke på Fjern.

Legg til bilder eller videoer fra Google Foto eller Galleri-appen

1. Åpne Galleri-appen eller Google Foto Foto på iPad eller iPhone.
  2. Velg et bilde eller en video.
  3. Trykk på Del Del etterfulgt av Legg ut på Google Maps Kart.
    • Hvis du ikke ser dette alternativet, trykker du på Mer 더보기 etterfulgt av Legg ut på Google Maps Kart etterfulgt av Ferdig.
  4. Velg hvor innholdet skal legges ut:
    • Hvis det er lett å se hvor bildet eller videoen er fra, velger Google Maps stedet for deg.
    • Trykk på Velg et sted hvis det ikke er tilfellet, og søk etter et sted eller en adresse.
  5. Trykk på Legg ut.

Finn bildene eller videoene dine på Google Maps

Sånn kan du se alle bildene du har delt på Google Maps:

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Bidra Bidra og så Se bidrag.

Slett bilder eller videoer i Google Maps-appen

Bilder eller videoer du sletter fra Google Maps, fjernes også automatisk fra Google Søk.

Slik sletter du bilder eller videoer:

1. Åpne Google Maps-appen Kart på iPad eller iPhone.
  2. Trykk på Bidra Bidra og så Se bidrag.
  3. Velg bildet eller videoen du vil slette.
  4. Trykk på Mer 더보기 etterfulgt av Slett dette bildet.

Bilder eller videoer du sletter fra Google Maps, fjernes ikke automatisk fra

Legg til eller slett bilder eller videoer fra bedriftsprofiler

Hvis du er bedriftseier og har bekreftet bedriften din, kan du finne ut hvordan du legger til eller sletter bilder av bedriften.

Slå av eller på autoavspilling av videoer

1. Trykk på profilikonet Kontosirkelen og så Innstillinger Settings og så Videoinnstillinger.
  2. Trykk på bryteren for å slå autoavspilling av eller på.

Rapporter bilder eller videoer på Google Maps

Viktig: Vi modererer brukerinnholdet for å sikre at folk ikke bryter retningslinjene på Google Maps. Alle brudd vi finner, blir gjennomgått og fjernet. Finn ut mer om retningslinjene for brukergenerert innhold på Google Maps.

Hvis du finner noe på Google Maps som er upassende eller unøyaktig, kan du gi oss beskjed om det.

1. Søk etter et sted, eller trykk på stedet på kartet.
  2. Rull ned til bildedelen, og velg bildet eller videoen du vil rapportere.
  3.  Trykk på Mer 더보기 etterfulgt av Rapporter dette bildet.
  4. Velg årsaken til at du rapporterer innholdet.

Finn ut mer om retningslinjene for innhold som brukere har bidratt med på Maps.

Tips: Hvis du er bedriftseier, kan du be om at bilder blir fjernet. Finn ut mer om hvordan du ber om å få slettet bilder.