Trenger du hjelp med Google Min bedrift? Da kan du gå til brukerstøtten for Google Min bedrift.

Legg til, fjern eller del bilder og videoer

Du kan forbedre brukeropplevelsen på Google Maps ved å legge til favorittbildene og -videoene dine. Du kan når som helst legge til eller fjerne bilder og videoer. Det er imidlertid ikke mulig å legge til bilder eller videoer for adresser.

Her er noe av det andre kan se når du legger til bilder:

Tips: Hvis du er Local Guide, kan du få poeng ved å legge til bilder og videoer på Google Maps.

Legg til bilder

Legg til et bilde fra siden for et sted

1. Åpne Google Maps på datamaskinen din og søk etter et sted.
  2. Klikk på Legg til et bilde når du har valgt et sted. Du må kanskje rulle nedover for å se dette alternativet.
  3. Det åpnes et forgrunnsvindu. Dra inn bildet du vil laste opp, eller klikk på Velg bildene som skal lastes opp.

Merknader:

• Hvis du bruker Maps i lettmodus, kan du ikke legge til bilder.
  • Du kan legge til bilder for interessepunkter, for eksempel bedrifter eller parker, ikke adresser eller koordinater.

Legg til bilder fra «Dine bidrag»

1. Påse at posisjonsloggen er slått på.
  2. Åpne Google Maps på datamaskinen din.
  3. Klikk på Meny-menyen og deretter Dine bidrag øverst til venstre.
  4. Klikk på Legg til bildene dine på Maps på «Bidra»-fanen. Hvis du ikke har tatt noen bilder med telefonen din, eller hvis vi ikke fant stedet hvor bildene ble tatt, kan du ikke se dette alternativet.
    • For å legge ut et bilde, klikk på ett eller flere bilder.
    • For å endre posisjonen for et bilde, klikk på stedsnavnet, og velg et annet sted.
  5. Klikk på Legg ut Legg ut øverst på skjermen.

Legg til eller slett bilder fra Google Min bedrift

Hvis du er bedriftseier og har bekreftet bedriften din, kan du finne ut hvordan du legger til bilder eller sletter bilder av den.

Se bildene dine

Slik kan du se alle bildene du har delt på Google Maps:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen din.
  2. Klikk på Meny-menyen og deretter Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Velg Bilder.

Merk: Alle bildene og anmeldelsene dine under Dine bidrag er synlige for andre som bruker Google Maps. Alle anmeldelsene og bildene du sender inn, inneholder en link til Dine bidrag.

Del bilder

1. Åpne Google Maps på datamaskinen din.
  2. Klikk på Meny-menyen og deretter Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Velg Bilder.
  4. Finn bildet du vil dele.
  5. Klikk på Mer Mer og deretter Del øverst til høyre.

Slett bilder fra Google Maps

Bildene du sletter fra Google Maps, fjernes også fra

Bildene du sletter fra Maps, fjernes ikke automatisk fra

Slik sletter du bilder du har delt på Google Maps:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen din.
  2. Klikk på Meny-menyen øverst til venstre.
  3. Klikk på Dine bidrag.
  4. Velg Bilder.
  5. Finn bildet du vil slette.
  6. Klikk på Mer Mer og deretter Slett bildet øverst til høyre.

Rapportér bilder i Google Maps

Hvis du ser noe på Google Maps som er upassende eller unøyaktig, kan du gi oss beskjed om det.

1. Søk etter et sted, eller klikk på stedet på kartet.
  2. Klikk på det store bildet for å åpne bildegalleriet, øverst til venstre.
  3. Klikk på bildet du vil rapportere.
  4. Klikk på Mer Mer og deretter Rapportér et problem til venstre.

Finn ut mer om personvernreglene og retningslinjene for bildegodkjenning på Google Maps.