Trenger du hjelp med Google Min bedrift? Da kan du gå til brukerstøtten for Google Min bedrift.

Legg til, fjern eller del bilder eller videoer på Google Maps

Du kan gjøre brukeropplevelsen på Google Maps enda bedre ved å legge til bilder og videoer (maks 30 sekunder). Du kan når som helst legge til eller fjerne bilder og videoer. Du kan ikke legge til bilder eller videoer for adresser eller koordinater.

Når du legger ut bilder, kan andre også se

• navnet ditt, slik det er oppført på Om meg-siden din
  • andre bilder du har lagt til på Google Maps
  • anmeldelser du har skrevet på Google Maps
  • posisjonsinformasjon i bildene og videoene dine

Tips: Hvis du er Local Guide, kan du få poeng når du legger til bilder og videoer på Google Maps. Finn ut hvordan du kan legge til bilder og anmeldelser av høy kvalitet.

Legg til bilder eller videoer på Google Maps

Du kan legge til medieinnhold som bilder og videoer av steder av interesse, for eksempel parker eller bedrifter. Du kan ikke legge til medier for

• adresser
  • koordinater
  • private boliger
  • geografiske områder
Finn ut mer om hvordan du kan legge til nyttige bildeoppdateringer for steder.

Tips: For å unngå forsøk på uriktig bruk har vi innført midlertidige begrensninger på å legge ut informasjon om enkelte interessepunkter. Finn ut mer om begrensninger på å legge ut informasjon.

Legg til bilder eller videoer fra stedssider

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Søk etter et sted.
  3. Rull nedover når du har valgt et sted.
  4. Klikk på Legg til medier og så Google Foto.
  5. Velg bildene eller videoene du vil laste opp.
  6. Klikk på Velg.

Tips:

• Du kan legge til bilder og videoer av interessepunkter, for eksempel parker eller bedrifter.
  • Du kan kun laste opp videoer fra Google Foto-fanen.

Legg til bilder eller videoer fra «Dine bidrag»

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Øverst til venstre klikker du på Meny Meny etterfulgt av Dine bidrag.
  3. Klikk på Legg til bildene dine i Maps under Bidra-fanen. Dette alternativet ser du bare hvis du tar bilder eller videoer med telefonen og vi finner informasjon om posisjonen.
    • For å legge ut et bilde eller en video: Klikk på ett eller flere bilder eller videoer.
    • For å endre stedet for et bilde eller en video: Klikk på navnet på stedet, og velg et annet sted.
  4. Klikk på Legg ut Legg ut øverst.

Merk: Sørg for at posisjonsloggen er slått på.

Finn eller begrens visningen av bildene eller videoene dine

Finn bildene eller videoene dine

Slik finner du bilder eller videoer du har delt på Google Maps:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Øverst til venstre klikker du på Meny Meny etterfulgt av Dine bidrag.
  3. Velg Bilder.

Tips: Andre som bruker Google Maps, kan finne bildene, videoene og anmeldelsene dine på «Dine bidrag»-fanen. I alle bildene, videoene og anmeldelsene du sender inn, finnes det en link til «Dine bidrag».

Sjekk hvordan profilen blir seende ut for andre:

Google Maps-profilen din består av anmeldelser, bilder og videoer du har delt, og Local Guides-progresjonen din. Denne profilen er offentlig tilgjengelig, så andre brukere kan se listen over steder du har vurdert og skrevet anmeldelser av. Sånn kan du sjekke hvordan profilen blir seende ut for andre:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny til venstre etterfulgt av Dine bidrag.
  3. Klikk på Bidra etterfulgt av Profilinnstillinger.
  4. Klikk på Se den offentlige profilen din.

Begrens visningen av bildene eller videoene i profilen din

Du kan begrense hvilke delte bilder og videoer andre kan finne i den offentlige profilen din. Du får fortsatt se bildet eller videoen og vurderingen eller anmeldelsen du har lagt inn, på siden til det aktuelle stedet, med mindre du sletter disse elementene direkte.

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny til venstre etterfulgt av Dine bidrag.
  3. Klikk på Bidra etterfulgt av Profilinnstillinger.
  4. Velg ett av disse alternativene for å begrense visningen av bildene eller videoene dine:
    • Slå av Vis innleggene dine i profilen din.
    • Slå på Begrenset profil.

Bidragene dine vises ikke lenger i profilen din.

Del bilder eller videoer

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny øverst til venstre etterfulgt av Dine bidrag.
  3. Velg Bilder.
  4. Finn bildet eller videoen du vil dele.
  5. Øverst til høyre klikker du på Mer Mer etterfulgt av Del.

Slett bilder eller videoer

Bilder eller videoer du legger til på Google Søk, kan slettes på Google Maps.

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Øverst til venstre klikker du på Meny Meny etterfulgt av Dine bidrag.
  3. Klikk på Bilder-fanen for å se bildene eller videoene du har bidratt med.
  4. For å slette et bilde eller en video klikker du på Mer Mer etterfulgt av Slett dette bildet.

Hvis du sletter bilder eller videoer på Google Maps, fjernes de også fra Google Søk. Bildene og videoene du sletter fra Google Maps, fjernes ikke fra

Tips: Det kan ta flere minutter å slette bilder eller videoer. Hvis endringene ikke oppdateres umiddelbart, kan du lukke «Dine bidrag»-fanen og åpne den på nytt.

Legg til eller slett bilder eller videoer fra bedriftsprofiler

Hvis du er en bekreftet bedriftseier, kan du legge til eller slette bilder av bedriften din.

Slå av eller på autoavspilling av videoer

1. Trykk på profilikonet Kontosirkelen og så Innstillinger Settings og så Videoinnstillinger.
  2. Trykk på av/på-knappen for å slå autoavspilling av eller på.

Rapporter bilder eller videoer på Google Maps

Viktig: Vi modererer brukerinnhold for å sikre at folk ikke bryter retningslinjene på Google Maps. Innhold der vi finner brudd på retningslinjene, blir gjennomgått og fjernet. Finn ut mer om retningslinjene for brukergenerert innhold på Google Maps.

Hvis du finner noe på Google Maps som er upassende eller unøyaktig, kan du gi oss beskjed om det.

1. Søk etter et sted, eller klikk på stedet på kartet.
  2. Øverst til venstre klikker du på det store bildet for å åpne bildegalleriet.
  3. Klikk på bildet eller videoen du vil rapportere.
  4. På venstre side klikker du på Mer Mer etterfulgt av Rapporter et problem.

Finn ut mer om retningslinjene for innhold brukere har bidratt med på Maps.

Tips: Hvis du er bedriftseier, kan du be om at bildet fjernes. Finn ut mer om hvordan du ber om å få slettet bilder.