Legg til, fjern eller del bilder og videoer

Du kan forbedre brukeropplevelsen på Google Maps ved å legge til favorittbildene og -videoene dine. Du kan når som helst legge til eller fjerne bilder og videoer. Det er imidlertid ikke mulig å legge til bilder eller videoer for adresser.

Her er noe av det andre kan se når du legger til bilder:

Tips: Hvis du er Local Guide, kan du få poeng ved å legge til bilder og videoer på Google Maps.

Legg til bilder

Legg til et bilde fra en stedsside

1. Åpne Google Maps på datamaskinen din og søk etter et sted.
  2. Etter at du har valgt et sted, klikker du på Legg til et bilde. Du må kanskje rulle nedover for å se dette.
  3. Det åpnes et forgrunnsvindu. Dra inn bildet du vil laste opp, eller klikk på Velg bildene som skal lastes opp.

Merk: Du kan legge til bilder for interessepunkter, for eksempel parker eller bedrifter, men ikke adresser eller koordinater.

Legg til bilder fra «Dine bidrag»

1. Sjekk at posisjonsloggen er slått på.
  2. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  3. Klikk på Meny Meny og deretter Dine bidrag øverst til venstre.
  4. Klikk på Legg til bildene dine i Maps under Bidra-fanen. Hvis du ikke har tatt noen bilder med telefonen din, eller hvis vi ikke fant stedet hvor bildene ble tatt, kan du ikke se dette alternativet.
    • For å legge ut et bilde, klikk på ett eller flere bilder.
    • For å endre posisjonen for et bilde, klikk på stedsnavnet, og velg et annet sted.
  5. Klikk på Legg ut Legg ut øverst.

Se eller skjul bilder

Se bildene dine

Slik kan du se alle bildene du har delt på Google Maps:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Velg Bilder.

Merk: Alle bildene og anmeldelsene dine under Dine bidrag er synlige for andre som bruker Google Maps. Alle anmeldelsene og bildene du sender inn, inneholder en link til Dine bidrag.

Se bildene i profilen din

Dine vurderinger, delte bilder og Local Guides-progresjon utgjør Google Maps-profilen din. Profilen din er offentlig, så andre brukere kan se listen over steder du har vurdert og anmeldt. Sånn kan du se hvordan andre ser profilen din:

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine bidrag til venstre.
  3. Klikk på Bidra og deretter Profilinnstillinger.
  4. Klikk på Se den offentlige profilen din.

Skjul bildene i profilen din

Du kan skjule de delte bildene og videoene dine i den offentlige profilen din. Du ser fortsatt bildet ditt og vurderingen eller anmeldelsen din på stedssiden, med mindre du sletter dette direkte.

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine bidrag til venstre.
  3. Klikk på Bidra og deretter Profilinnstillinger.
  4. Slå av Vis bidrag i den offentlige profilen din.

Profilen din viser ingen av anmeldelsene eller vurderingene dine.

Del bilder

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Velg Bilder.
  4. Finn bildet du vil dele.
  5. Klikk på Mer Mer og deretter Del øverst til høyre.

Slett bilder

Se eller slett bilder fra Søk

Bilder som er lagt til fra Google Søk, kan du se og slette via Google Maps.

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny og deretter Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Klikk på Bilder-fanen for å se bildene du har bidratt med.
  4. Klikk på Mer Mer og deretter Slett dette bildet hvis du vil slette det aktuelle bildet.

Merk: Det kan ta flere minutter å slette bilder. Hvis du ikke ser endringene dine med én gang, kan du prøve å lukke «Dine bidrag» og åpne den på nytt.

Legg til eller slett bilder fra Google Min bedrift

Hvis du er bedriftseier og har bekreftet bedriften din, kan du finne ut hvordan du legger til bilder eller sletter bilder av bedriften.

Slett bilder fra Google Maps

Bildene du sletter fra Google Maps, fjernes også fra

• Google Søk

Bildene du sletter fra Maps, fjernes ikke automatisk fra

1. Åpne Google Maps på datamaskinen.
  2. Klikk på Meny Meny øverst til venstre.
  3. Klikk på Dine bidrag.
  4. Velg Bilder.
  5. Finn bildet du vil slette.
  6. Klikk på «Mer» Mer øverst til høyre i bildet og deretter Slett dette bildet.

Rapportér bilder i Google Maps

Hvis du ser noe på Google Maps som er upassende eller unøyaktig, kan du gi oss beskjed om det.

1. Søk etter et sted, eller klikk på stedet på kartet.
  2. Øverst til venstre klikker du på det store bildet for å åpne bildegalleriet.
  3. Klikk på bildet du vil rapportere.
  4. Klikk på Mer Mer til venstre og deretter Rapportér et problem.

Finn ut mer om retningslinjene for innhold brukere har bidratt med på Maps.