Bent u op zoek naar hulp bij Google Mijn Bedrijf? Bezoek dan het Helpcentrum van Google Mijn Bedrijf.

Foto's en video's toevoegen, verwijderen of delen

Als u wilt helpen Google Maps te verbeteren en uw favoriete foto's en video's wilt delen, kunt u ze toevoegen aan Google Maps. U kunt op elk gewenst moment foto's en video's toevoegen of verwijderen. U kunt geen foto's of video's aan adressen toevoegen.

Wanneer u foto's post, is het volgende ook zichtbaar voor anderen:

Tip: Als u een Local Guide bent, kunt u punten verdienen door foto's en video's aan Google Maps toe te voegen.

Een foto toevoegen

Een foto toevoegen via de pagina van een plaats

1. Open Google Maps op uw computer en zoek naar een plaats.
  2. Nadat u een plaats heeft geselecteerd, klikt u op Een foto toevoegen. Mogelijk moet u naar beneden scrollen om dit te zien.
  3. Er wordt een vak weergegeven. Sleep de foto die u wilt uploaden naar het vak of klik op Kies foto's om te uploaden.

Opmerkingen:

• Als u de Lite-versie van Maps gebruikt, kunt u geen foto toevoegen.
  • Het is alleen mogelijk foto's toe te voegen voor interessante plaatsen, zoals bedrijven of parken, niet voor adressen of coördinaten.

Foto's uit 'Mijn bijdragen' toevoegen

1. Zorg ervoor dat u Locatiegeschiedenis heeft ingeschakeld.
  2. Open Google Maps op uw computer.
  3. Klik in de linkerbovenhoek op het menu Menu en vervolgens Mijn bijdragen.
  4. Klik op het tabblad Bijdragen op de optie Je foto's toevoegen aan Maps. Deze optie wordt mogelijk niet weergegeven als u geen foto's heeft gemaakt met uw telefoon of we geen locatie voor uw foto's kunnen vinden.
    • Als u een foto wilt plaatsen, klikt u op een of meer foto's.
    • Als u de locatie van een foto wilt bewerken, klikt u op de naam van de plaats en selecteert u een andere plaats.
  5. Klik bovenaan op Posten Plaatsen.

Uw foto's bekijken

Volg de onderstaande instructies om alle foto's te bekijken die u op Google Maps heeft gedeeld.
  1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op het menu Menu.
  3. Klik op Mijn bijdragen.
  4. Kies Foto's.

Een foto verwijderen met Google Maps

Volg de onderstaande instructies om een foto te verwijderen die u op Google Maps heeft gedeeld.

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op het menu Menu.
  3. Klik op Mijn bijdragen.
  4. Kies Foto's.
  5. Zoek de foto die u wilt verwijderen.
  6. Klik in de rechterbovenhoek van de foto op Meer Meer.
  7. Klik op Deze foto verwijderen.
Wat gebeurt er als ik iets verwijder dat ergens anders wordt gebruikt?

Foto's die u verwijdert op Google Maps, worden ook verwijderd uit:

Foto's die u verwijdert, worden niet automatisch verwijderd uit:

Een foto delen

Volg de onderstaande stappen om een foto te delen.

1. Open Google Maps op uw computer.
  2. Klik in de linkerbovenhoek op het menu Menu.
  3. Klik op Mijn bijdragen.
  4. Kies Foto's.
  5. Zoek de foto die u wilt delen.
  6. Klik in de rechterbovenhoek op Meer Meer.
  7. Klik op Delen.