Leder du efter hjælp til Google My Business? Hvis du gør, finder du den i Hjælp til Google My Business.

Tilføj, slet eller del billeder eller videoer i Google Maps

Du kan være med til at gøre Google Maps endnu bedre ved at tilføje dine foretrukne billeder og videoer med en varighed på op til 30 sekunder i Google Maps. Du kan tilføje eller fjerne dem når som helst. Du kan ikke føje billeder og videoer til adresser og koordinater.

Når du indsender billeder, kan andre også finde:

• Dit navn, som det vises på siden Om mig
  • Andre billeder, du har føjet til Google Maps
  • Anmeldelser, du har skrevet på Google Maps
  • Placeringsoplysninger for dine billeder og videoer

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du få point for at tilføje billeder og videoer i Google Maps. Få oplysninger om, hvordan du uploader anmeldelser og billeder af høj kvalitet.

Tilføj billeder eller videoer i Google Maps

Du kan tilføje medier, f.eks. billeder og videoer af interessante lokationer, f.eks. virksomheder eller parker. Du kan ikke føje medier til:

• Adresser
  • Koordinater
  • Privat beboelse
  • Geografiske områder

Få flere oplysninger om opdateringer med billeder for steder

Tip! For at beskytte mod forsøg på misbrug har nogle interessante lokationer midlertidige begrænsninger med hensyn til opslag. Få flere oplysninger om begrænsninger vedrørende opslag.

Tilføj billeder eller videoer via "Bidrag"

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Tilføj billede.
    • Hvis du vil uploade et billede eller en video: Tryk på et eller flere billeder eller en eller flere videoer.
    • Hvis du vil redigere et billedes eller en videos lokation: Tryk på stedets navn, og vælg derefter et andet sted.
  3. Tryk på Upload.

Tilføj billeder eller videoer via siden for et sted

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  3. Tryk på stedets navn eller adresse nederst for at få flere oplysninger.
  4. Tryk på Billeder og derefter Tilføj billeder.
  5. Vælg den ønskede handling:
    • Vælg et billede eller en video fra dit galleri: Vælg et eller flere billeder eller en eller flere videoer.
    • Tag et nyt billede eller optag en ny video: Tryk på Kamera og derefter på lukkeren.

Tip! Hvis du vil have forslag til billeder eller videoer, du kan tilføje i Google Maps, skal du sikre dig, at du har installeret appen Google Fotos, og at Backup og synkronisering samt Lokationshistorik er aktiveret. Hvis du vil fjerne et forslag, skal du trykke på Ryd.

Tilføj billeder eller videoer fra Google Fotos eller appen Gallery

1. Åbn appen Gallery eller Google Fotos Fotos på din iPhone eller iPad.
  2. Vælg et billede eller en video.
  3. Tryk på Del Del og så Upload til Google Maps Maps.
    • Tryk på Mere 더보기 og så Upload til Google Maps Maps og så Udfør, hvis denne mulighed ikke vises.
  4. Vælg det sted, der skal uploades til:
    • Hvis det er tydeligt, hvor dit billede eller din video stammer fra, vælges der automatisk et sted i Google Maps.
    • Hvis ikke det er tilfældet, skal du trykke på Vælg et sted og søge efter en adresse eller et sted.
  5. Tryk på Upload.

Find dine billeder eller videoer i Google Maps

Sådan finder du alle de billeder, du har delt med andre via Google Maps:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Se bidrag.

Slet billeder eller videoer i Google Maps-appen

Billeder eller videoer, du sletter i Google Maps, bliver også automatisk fjernet på Google Søgning.

Sådan sletter du et billede eller en video:

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Bidrag Bidrag og derefter Se bidrag.
  3. Vælg det billede eller den video, du vil slette.
  4. Tryk på Mere 더보기 og så Slet dette billede.

Billeder eller videoer, du sletter i Google Maps, bliver ikke automatisk fjernet følgende steder:

Tilføj eller slet billeder eller videoer fra Virksomhedsprofil

Hvis du er virksomhedsejer og har bekræftet din virksomhed, kan du tilføje et billede eller slette et billede af din virksomhed.

Slå automatisk afspilning af video til eller fra

1. Tryk på profilikonet Kontocirkel og derefter Indstillinger Settings og derefter Videoindstillinger.
  2. Tryk på kontakten for at slå autoplay til eller fra.

Rapportér billeder eller videoer i Google Maps

Vigtigt! Vi modererer brugerindhold for at holde brugere, der overtræder vores politikker, væk fra Google Maps. Alle de overtrædelser, vi finder, vil blive gennemgået og fjernet. Få flere oplysninger om Google Maps' politik vedrørende brugergenereret indhold.

Hvis du finder noget i Google Maps, der er upassende eller forkert, må du meget gerne give os besked om det.

1. Søg efter et sted, eller tryk på det på kortet.
  2. Brug rullefunktionen for at finde sektionen Billeder, og vælg det billede eller den video, du vil rapportere.
  3.  Tryk på Mere 더보기 og så Rapportér dette billede.
  4. Vælg årsagen til rapporteringen.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende indhold leveret af Maps-brugere.

Tip! Du kan anmode om at få fjernet billeder, hvis du er virksomhedsejer. Få flere oplysninger om anmodninger om sletning af billeder.