Tilføj, fjern eller del fotos og videoer

Du kan forbedre Google Maps og dele dine foretrukne fotos og videoer ved at føje dem til Google Maps. Du kan tilføje eller fjerne dem når som helst. Du kan ikke føje fotos eller videoer til adresser.

Når du indsender fotos, kan andre også se følgende:

Tip! Hvis du er Local Guide, kan du optjene point ved at tilføje billeder og videoer i Google Maps.

Tilføj et billede

Tilføj et billede fra siden for et sted

1. Åbn Google Maps på din computer, og søg efter et sted.
  2. Klik på Tilføj et billede, når du har valgt et sted. Du skal muligvis rulle ned for at se denne valgmulighed.
  3. Der vises et felt. Træk det billede, du vil uploade, over i feltet, eller klik på Vælg de billeder, der skal uploades.

Bemærk! Du kan føje billeder til interessante steder, f.eks. virksomheder eller parker, men ikke til adresser eller koordinater.

Tilføj billeder fra "Dine bidrag"

1. Sørg for, at Placeringshistorik er slået til.
  2. Åbn Google Maps på din computer.
  3. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag øverst til venstre.
  4. Klik på Tilføj dine billeder i Maps på fanen "Bidrag". Du ser ikke denne mulighed, hvis du ikke har taget nogen fotos med din telefon, eller hvis vi ikke kan finde et sted til dine fotos.
    • Hvis du vil indsende et eller flere fotos, skal du klikke på dem.
    • Hvis du vil redigere et billedes sted, skal du klikke på stedets navn og vælge et andet sted.
  5. Klik på Upload Send øverst.

Se eller skjul dine billeder

Se dine billeder

Sådan kan du se alle de billeder, du har delt på Google Maps.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Vælg Fotos.

Bemærk! Alle dine fotos og anmeldelser under Dine bidrag er synlige for andre personer, der bruger Google Maps. Der er et link til Dine bidrag i alle de anmeldelser og fotos, du indsender.

Se billederne på din profil

Dine anmeldelser, delte billeder og opnåede resultater som Local Guide udgør din Google Maps-profil. Din profil er offentlig, så andre brugere kan se listen over steder, du har bedømt og anmeldt. Sådan kan du se, hvordan din profil ser ud for andre:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag til venstre.
  3. Klik på Bidrag og så Profilindstillinger.
  4. Klik på Se din offentlige profil.

Skjul billederne på din profil

Du kan skjule dine delte billeder og videoer i din offentlige profil. Dit billede og din anmeldelse eller bedømmelse kan stadig ses på siden for et sted, medmindre du sletter disse elementer.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag til venstre.
  3. Klik på Bidrag og så Profilindstillinger.
  4. Deaktiver Vis bidrag på din offentlige profil.

Din profil viser ikke nogen af dine anmeldelser og bedømmelser.

Del et billede

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Vælg Fotos.
  4. Find det billede, du vil dele.
  5. Klik på Mere Mere og så Del øverst til højre.

Slet et billede

Se eller slet billeder fra Google Søgning

Billeder, der er tilføjet fra Google Søgning, kan ses og slettes ved hjælp af Google Maps.

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu og så Dine bidrag øverst til venstre.
  3. Klik på fanen "Fotos" for at se dine billeder.
  4. Hvis du vil slette et billede, skal du klikke på Mere Mere og så Slet dette billede.

Bemærk! Det kan tage flere minutter at slette billeder. Hvis du ikke kan se dine ændringer med det samme, kan du prøve at lukke "Dine bidrag" og åbne den igen.

Tilføj eller slet et billede fra Google My Business

Hvis du er virksomhedsejer og har bekræftet din virksomhed, kan du tilføje et billede eller slette et billede af din virksomhed.

Slet et billede i Google Maps

Billeder, som du sletter på Google Maps, fjernes også følgende steder:

• Google Søgning

Billeder, du sletter i Maps, bliver ikke automatisk fjernet følgende steder:

1. Åbn Google Maps på din computer.
  2. Klik på Menu Menu øverst til venstre.
  3. Klik på Dine bidrag.
  4. Vælg Fotos.
  5. Find det billede, du vil slette.
  6. Klik på Mere Mere og så Slet dette billede øverst til højre på billedet.

Rapportér et billede i Google Maps

Hvis du ser noget i Google Maps, der er upassende eller forkert, må du meget gerne give os besked om det.

1. Søg efter et sted, eller klik på det på kortet.
  2. Klik på det store foto øverst til venstre for at åbne fotogalleriet.
  3. Klik på det billede, du vil rapportere.
  4. Klik på Mere Mere og så Rapportér et problem.

Få flere oplysninger om politikken vedrørende indhold leveret af Maps-brugere.