Notificació

Esteu buscant ajuda per utilitzar Google My Business? Si és així, visiteu el Centre d'ajuda de Google My Business.

Afegir, suprimir o compartir fotos o vídeos a Google Maps

Per millorar Google Maps i compartir les fotos i els vídeos de fins a 30 segons que més us agraden, afegiu-los a Google Maps. Podeu afegir-los o suprimir-los en qualsevol moment. No podeu afegir fotos ni vídeos a les adreces ni les coordenades.

Quan publiqueu fotos, els altres usuaris també poden trobar:

Consell: si sou Local Guide, podeu obtenir punts quan afegiu fotos i vídeos a Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu proporcionar ressenyes i fotos d'alta qualitat.

Afegir fotos o vídeos a Google Maps

Podeu afegir contingut multimèdia (per exemple, fotos i vídeos) de llocs d'interès com ara empreses o parcs. No podeu afegir contingut multimèdia als elements següents:

• Adreces
  • Coordenades
  • Residències privades
  • Àrees geogràfiques

Més informació sobre les actualitzacions de fotos de llocs

Consell: com a protecció davant els intents d'ús abusiu, alguns punts d'interès tenen restriccions de publicació temporals. Obteniu més informació sobre les restriccions de publicació.

Afegir fotos o vídeos des de "Contribueix"

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Afegeix una foto.
    • Per publicar una foto o un vídeo: toqueu una o diverses fotos o vídeos.
    • Per editar la ubicació d'una foto o d'un vídeo: toqueu el nom del lloc i, a continuació, seleccioneu un altre lloc.
  3. Toqueu Publica.

Afegir fotos o vídeos des de la pàgina d'un lloc

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Cerqueu un lloc o toqueu-lo al mapa.
  3. Per obtenir més informació, a la part inferior, toqueu el nom o l'adreça del lloc.
  4. Toqueu Fotos i, a continuació, Afegeix fotos.
  5. Trieu què voleu fer:
    • Triar una foto o un vídeo de la galeria: seleccioneu una o diverses fotos o vídeos.
    • Fer una foto o un vídeo nous: toqueu Càmera i, tot seguit, l'obturador.

Consell: per rebre suggeriments de fotos o vídeos que podeu afegir a Google Maps, assegureu-vos de tenir instal·lada l'aplicació Google Fotos i d'haver activat tant la funció de còpia de seguretat i sincronització com l'historial d'ubicacions. Per suprimir un suggeriment, toqueu Esborra.

Afegir fotos o vídeos des de Google Fotos o l'aplicació Galeria

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Galeria o Google Fotos Fotos.
  2. Seleccioneu una foto o un vídeo.
  3. Toqueu Comparteix Comparteix i després Publica a Google Maps Maps.
    • Si no trobeu aquesta opció, toqueu Més 더보기 i després Publica a Google Maps Maps i després Fet.
  4. Trieu on voleu publicar la foto o el vídeo:
    • Si és fàcil saber d'on és la foto o el vídeo, Google Maps selecciona un lloc automàticament.
    • En cas contrari, toqueu Tria un lloc i cerqueu una adreça o un lloc.
  5. Toqueu Publica.

Cercar fotos o vídeos a Google Maps

Per cercar totes les fotos que heu compartit a Google Maps:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Mostra les contribucions.

Suprimir fotos o vídeos a l'aplicació Google Maps

Les fotos i els vídeos que suprimiu de Google Maps també se suprimeixen automàticament de la Cerca de Google.

Per suprimir una foto o un vídeo:

1. A l'iPhone o l'iPad, obriu l'aplicació Google Maps Maps.
  2. Toqueu Contribueix Contribueix i, a continuació, Mostra les contribucions.
  3. Seleccioneu la foto o el vídeo que voleu suprimir.
  4. Toqueu Més 더보기 i després Suprimeix aquesta foto.

Les fotos o els vídeos que suprimiu de Google Maps no se suprimeixen automàticament de:

Afegir fotos o vídeos a un perfil d'empresa o suprimir-ne

Si teniu una empresa i l'heu verificat, obteniu informació sobre com podeu afegir o suprimir fotos de la vostra empresa.

Activar o desactivar la reproducció automàtica de vídeo

1. Toqueu la icona de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Settings i, a continuació, Configuració de vídeo.
  2. Per activar o desactivar la reproducció automàtica, toqueu el commutador.

Informar de fotos o vídeos a Google Maps

Important: per mantenir fora de Google Maps els usuaris que infringeixen les polítiques, moderem el contingut dels usuaris. Les infraccions que trobem estan subjectes a revisió i supressió. Obteniu més informació sobre la política de contingut generat per l'usuari de Google Maps.

Si veieu alguna cosa inadequada o incorrecta a Google Maps, podeu informar-nos-en.

1. Cerqueu un lloc o toqueu-lo al mapa.
  2. Desplaceu-vos fins a la secció de fotos i, a continuació, trieu la foto o el vídeo dels quals voleu informar.
  3.  Toqueu Més 더보기 i després Informa d'aquesta foto.
  4. Seleccioneu el motiu de l'informe.

Obteniu més informació sobre la política de continguts amb què han contribuït els usuaris de Maps.

Consell: podeu sol·licitar que se suprimeixin fotos si sou el propietari d'una empresa. Obteniu més informació sobre les sol·licituds per suprimir fotos.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda