Notificació

Esteu buscant ajuda per utilitzar Google My Business? Si és així, visiteu el Centre d'ajuda de Google My Business.

Afegir, suprimir o compartir fotos o vídeos a Google Maps

Per millorar Google Maps i compartir les fotos i els vídeos de fins a 30 segons que més us agraden, afegiu-los a Google Maps. Podeu afegir-los o suprimir-los en qualsevol moment. No podeu afegir fotos ni vídeos a les adreces ni les coordenades.

Quan publiqueu fotos, els altres usuaris també poden trobar:

Consell: si sou Local Guide, podeu obtenir punts quan afegiu fotos i vídeos a Google Maps. Obteniu informació sobre com podeu proporcionar ressenyes i fotos d'alta qualitat.

Afegir fotos o vídeos a Google Maps

Podeu afegir contingut multimèdia (per exemple, fotos i vídeos) de llocs d'interès com ara empreses o parcs. No podeu afegir contingut multimèdia als elements següents:

• Adreces
  • Coordenades
  • Residències privades
  • Àrees geogràfiques
Obteniu més informació sobre com podeu afegir actualitzacions de fotos útils de llocs.

Consell: com a protecció contra els intents d'ús abusiu, alguns punts d'interès tenen restriccions de publicació temporals. Obteniu més informació sobre les restriccions de publicació.

Afegir fotos o vídeos des de la pàgina d'un lloc

1. A l'ordinador, obriu Google Maps.
  2. Cerqueu un lloc.
  3. Després de seleccionar-ne un, desplaceu-vos cap avall.
  4. Feu clic a Afegeix un fitxer multimèdia i, a continuació, Google Fotos.
  5. Seleccioneu les fotos o els vídeos que vulgueu penjar.
  6. Feu clic a Selecciona.

Consells:

• Podeu afegir fotos i vídeos de punts d'interès, com ara empreses o parcs.
  • Només podeu penjar vídeos des de la pestanya Google Fotos.

Afegir fotos o vídeos des de "Les meves contribucions"

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. A la pestanya "Contribueix", feu clic a Afegeix les teves fotos a Maps. Només veureu aquesta opció si feu fotos o vídeos amb el telèfon i podem trobar-ne la ubicació.
    • Per publicar una foto o un vídeo: feu clic en una o diverses fotos o vídeos.
    • Per editar la ubicació d'una foto o d'un vídeo: feu clic al nom del lloc i, a continuació, seleccioneu un altre lloc.
  4. A la part superior, feu clic a Publica Publica.

Consell: assegureu-vos de tenir activat l'historial d'ubicacions.

Cercar o restringir fotos o vídeos

Cercar fotos o vídeos

Per trobar les fotos o els vídeos que heu compartit a Google Maps:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Seleccioneu Fotos.

Consell: els usuaris de Google Maps poden trobar les vostres fotos, vídeos i ressenyes a "Les meves contribucions". En totes les ressenyes, fotos i vídeos que envieu hi ha un enllaç a "Les meves contribucions".

Descobriu com es mostra un perfil al públic

El vostre perfil de Google Maps el formen les ressenyes que heu escrit, les fotos o els vídeos que heu compartit, i els vostres progressos a Local Guides. Aquest perfil és públic, de manera que els altres usuaris poden veure la llista de llocs que heu puntuat i dels quals heu escrit una ressenya. Per saber com es mostra el vostre perfil als altres usuaris:

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a Contribueix i després Configuració del perfil.
  4. Feu clic a Consulta el teu perfil públic.

Restringir les fotos o els vídeos d'un perfil

Podeu restringir quines fotos i vídeos compartits poden veure els altres usuaris al vostre perfil públic. Ara bé, continuareu veient la vostra foto o vídeo, puntuació o ressenya a la pàgina del lloc en qüestió tret que els suprimiu directament.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a Contribueix i després Configuració del perfil.
  4. Per restringir les fotos o els vídeos, seguiu un d'aquests passos:
    • Desactiveu l'opció Mostra les publicacions al perfil.
    • Activeu l'opció Perfil restringit.

El perfil ja no mostra les vostres contribucions.

Compartir fotos o vídeos

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Seleccioneu Fotos.
  4. Cerqueu la foto o el vídeo que voleu compartir.
  5. A la part superior dreta, feu clic a Més Més i després Comparteix.

Suprimir fotos o vídeos

Les fotos o els vídeos que afegiu a la Cerca de Google es poden suprimir de Google Maps.

1. Obriu Google Maps a l'ordinador.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a Menú Menú i després Les meves contribucions.
  3. Feu clic a la pestanya "Fotos" per veure les fotos o els vídeos que heu aportat.
  4. Per suprimir una foto o un vídeo, feu clic a Més Més i després Suprimeix aquesta foto.

Si suprimiu fotos o vídeos de Google Maps, també se suprimeixen de la Cerca de Google. Les fotos i els vídeos que suprimiu de Google Maps no se suprimeixen de:

Consell: és possible que les fotos o els vídeos tardin uns quants minuts a suprimir-se. Si els canvis no s'actualitzen immediatament, tanqueu la pàgina "Les meves contribucions" i torneu a obrir-la.

Afegir fotos o vídeos a un perfil d'empresa o suprimir-ne

Si sou el propietari verificat d'una empresa, podeu afegir o suprimir fotos de la vostra empresa.

Activar o desactivar la reproducció automàtica de vídeo

1. Toqueu la icona de perfil Cercle del compte i, a continuació, Configuració Settings i, a continuació, Configuració de vídeo.
  2. Per activar o desactivar la reproducció automàtica, toqueu el commutador.

Informar de fotos o vídeos a Google Maps

Important: per mantenir fora de Google Maps els usuaris que infringeixen les polítiques, moderem el contingut dels usuaris. Les infraccions que trobem estan subjectes a revisió i supressió. Obteniu més informació sobre la política de contingut generat per l'usuari de Google Maps.

Si veieu alguna cosa inadequada o incorrecta a Google Maps, podeu informar-nos-en.

1. Cerqueu un lloc o feu-hi clic al mapa.
  2. A la part superior esquerra, feu clic a la foto gran per obrir la galeria de fotos.
  3. Feu clic a la foto o al vídeo dels quals voleu informar.
  4. A la part superior esquerra, feu clic a Més Més i després Informa d'un problema.

Obteniu més informació sobre la política del contingut aportat pels usuaris de Maps.

Consell: si teniu una empresa, podeu sol·licitar que se suprimeixi la foto. Obteniu més informació sobre les sol·licituds per suprimir fotos.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda