Mål afstanden mellem to eller flere punkter

Du kan måle afstanden mellem to eller flere punkter på kortet. Du kan f.eks. måle afstanden i kilometer i en lige linje mellem to byer.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Hold fingeren nede et vilkårligt sted på kortet (bare ikke på et stednavn eller et ikon). Der vises en rød markør.
  3. Vælg Mål afstand .
  4. Flyt kortet, indtil den sorte cirkel er på det næste punkt, der skal tilføjes.
  5. Tryk på Tilføj punkt Plus nederst til højre.
    • Nederst kan du se den samlede afstand i miles (mi) og kilometer (km).
    • Tip! Du kan tilføje flere punkter.
    • Tryk på Fortryd Fortryd for at fjerne det sidste punkt, du har tilføjet. Du kan rydde alle punkter ved at trykke på Mere Mere og så Ryd øverst til højre.
  6. Tryk på "pil tilbage" øverst til venstre, når du er færdig.