Få rutevejledning, og se ruter

Du kan få en rutevejledning i Google Maps, hvad enten du kører i bil, på motorcykel eller på cykel, bruger offentlig transport eller bevæger dig til fods. Når der vises flere ruter, er den bedste rute til din destination blå. De øvrige ruter vises med gråt på kortet.

Nogle rutevejledninger i Google Maps er i beta og kan have begrænset tilgængelighed. Du skal være forsigtig, når du bruger rutevejledninger i Google Maps, og hele tiden være opmærksom på dine omgivelser for at sikre din og andres sikkerhed. Hvis du er i tvivl, skal du følge skiltningen på veje eller stier, når du bruger rutevejledninger.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til venstre.
  4. Vælg en af følgende muligheder:
    • I bil: I bil
    • Offentlig transport: Off. trans.
    • Til fods: Til fods
    • Tur: Kørselstjenester
    • Cykel: På cykel
    • Fly: Fly
  5. Tryk på Trin Trin nederst til venstre for at se en rutevejledning i listeform i bil, til fods eller på cykel.

Bemærk!

• Tryk på den på kortet for at vælge en anden rute. For hver rute vises den estimerede rejsetid på kortet.
  • Hvis du leder efter en rutevejledning i et område med kørsels- eller taxatjenester, kan du sammenligne disse tjenester med rutevejledninger med offentlig transport og rutevejledninger til fods. Få flere oplysninger om, hvordan du anmoder om en tur.
  • Hvis du vil se en rutevejledning med offentlig transport, skal du først vælge en rute og derefter trykke på den hvide bjælke.
  • Det er ikke alle byer, der har rutevejledninger med offentlig transport i Google Maps. Du kan kun få rutevejledning til offentlig transport, hvis de lokale transportselskaber har tilføjet deres ruteoplysninger i Google Maps. Se, hvilke byer der er dækket.
  • Se, hvordan du søger efter flyafgange.

Tilføj flere destinationer

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til venstre.
  4. Tryk på Mere Mere og så Tilføj stop øverst til højre.
  5. Tryk på Udfør, når du er færdig.

Bemærk!

• Du kan tilføje op til ni stop.
  • Rutevejledninger til flere destinationer eller vejpunkter er ikke tilgængelige til offentlig transport eller ture med kørselstjenester.
  • Gør følgende for at ændre rækkefølgen af dine stop: Find den destination, du vil flytte og så hold Omorganiser nede Omorganiser og så træk destinationen.

Tilpas din rute

Undgå vejafgifter og motorveje
  1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til venstre.
  4. Tryk på I bil I bil øverst.
  5. Tryk på Mere Mere og så Ruteindstillinger øverst til højre.
  6. Aktivér Undgå betalingsveje eller Undgå motorveje.
Rediger dit startpunkt eller din destination

Dit startpunkt er som standard din aktuelle placering. Følg nedenstående fremgangsmåde for at ændre dit startpunkt og din destination. Bemærk! Du kan ikke starte navigationen, hvis du ikke bruger din aktuelle placering, men du kan få en forhåndsvisning af ruten.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Søg efter din destination, eller tryk på den på kortet.
  3. Tryk på Rutevejledning Rutevejledning nederst til venstre.
    • Hvis du vil redigere startpunktet, skal du trykke på Din placering i feltet øverst på skærmen.
    • Hvis du vil redigere din destination, trykker du på det, der vises i feltet "til".
  4. Tryk på Vis.

Andre måder at bruge rutevejledning på

Del rutevejledning

Følg nedenstående fremgangsmåde for at sende en rutevejledning og et link til ruten i Google Maps til en anden person.

1. Åbn Google Maps-appen Maps på din iPhone eller iPad.
  2. Tryk på Rutevejledning Ikon for rutevejledning med offentlig transport i Maps nederst til venstre.
  3. Vælg en rute.
  4. Tryk på Mere Mere øverst til højre.
  5. Tryk på Del rutevejledning.
  6. Vælg en app for at dele din rutevejledning.
Send en rutevejledning til din telefon eller tablet

Følg nedenstående fremgangsmåde for at sende en rutevejledning til din telefon eller tablet.

1. Åbn Google Maps på din computer, og log ind.
  2. Hent en rutevejledning. Træk rutelinjen, hvis du vil ændre din rute.
  3. Klik på Send rutevejledning til din telefon.
  4. Vælg telefon, tablet, mail eller sms-besked.

Bemærk! Hvis du har mere end én destination, kan du ikke sende rutevejledningen til din telefon eller tablet.