Få rutevejledning, og vis ruter

Du kan få rutevejledning til kørsel, offentlig transport, gang, cykling og flyvning i Google Maps. Når du får vist flere ruter, er den bedste rute til din destination blå og det resultat, der vises først. Andre ruter vises med gråt på kortet.

Bemærk! Flyoplysninger er ikke tilgængelige på din telefon eller tablet.

1. Åbn Google Maps.
  2. Klik på Rutevejledning Rutevejledning.
  3. Klik på punkter på kortet, skriv en adresse, eller tilføj navnet på et sted.
  4. Vælg en af følgende:
    • Kørsel: Driving
    • Offentlig transport: Transit
    • Til fods: Walking
    • På cykel: Cycling
    • Fly: Flights

Bemærk!

• Der findes flere destinationer (eller vejpunkter), hvor du ikke kan vælge rutevejledninger via offentlig transport eller søge efter flyafgange
  • Søgning på rutevejledninger er muligvis ikke tilgængelige i alle områder.
  • Det er ikke alle byer, der har rutevejledninger til offentlig transport i Google Maps. Du kan kun få rutevejledning til offentlig transport, hvis de lokale transportselskaber har tilføjet deres ruteoplysninger i Google Maps. Se, hvilke byer der er dækket.
  • Hvis du bruger Maps i Lite-tilstand, vil du ikke kunne trække for at ændre rute.

Tilføj flere destinationer

1. Åbn Google Maps.
  2. Klik på Rutevejledning Rutevejledning.
  3. Tilføj et startpunkt og en destination.
  4. Klik på Tilføj Tilføj til venstre.

Bemærk! Find den destination, du ønsker at flytte, for at ændre rækkefølgen af dine stop. Klik på, og træk i destinationen.

Tilpas din rute

Undgå vejafgifter og motorveje
  1. Åbn Google Maps.
  2. Klik på Rutevejledning Rutevejledning.
  3. Klik på punkter på kortet, skriv en adresse, eller tilføj navnet på et sted.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Markér afkrydsningsfeltet ud for "Vejafgifter" eller "Motorveje".

Bemærk!: Du kan ikke bruge funktionen, hvis du anvender Maps i Lite-tilstand.

Rediger din rejsetid

Du kan ændre din rejsedato eller dit rejsetidspunkt for at finde den bedste rute, inden du tager af sted, på baggrund af den estimerede trafik og gældende køreplaner. Følg nedenstående trin for at ændre dit rejsetidspunkt.

1. Klik på Tag af sted nu, når du har fået din rutevejledning.
  2. Hvis du vil ændre din rejsedato eller dit rejsetidspunkt, skal du vælge Afrejse kl. eller Ankomst kl.

Bemærk! Hvis du har mere end én destination, er denne funktion ikke tilgængelig.

Andre måder at bruge rutevejledning på

Del rutevejledning med andre

Følg nedenstående trin for at sende en rutevejledning i Google Maps til en anden person.

1. Åbn Google Maps.
  2. Hent rutevejledning.
  3. Klik på menuen Menu, når du er klar til at dele.
  4. Vælg Del eller integrer et kort. Hvis du ikke kan se denne mulighed, skal du klikke på Link til dette kort.
  5. Valgfrit: Du kan oprette et kortere websidelink ved at markere afkrydsningsfeltet ud for "Kort webadresse".
  6. Hvis du vil fremhæve et link, skal du dobbeltklikke på det. Kopiér det derefter ved at trykke på CTRL + C (Windows) eller ⌘+C (Mac).
  7. Indsæt linket ved at trykke på CTRL+V (Windows) eller ⌘ + V (Mac) på det sted, hvor du vil dele kortet, f.eks. i en e-mail eller i et indlæg på Google+.

Tip! I alle andre browsere end Internet Explorer 8 og 9 kan du også kopiere webadressen i din browsers adresselinje.

Send rutevejledning til din telefon eller tablet

Følg nedenstående trin for at sende rutevejledning til din telefon eller tablet.

1. Åbn Google Maps på din computer, og log ind.
  2. Hent rutevejledning. Træk rutelinjen, hvis du vil ændre din rute.
  3. Klik på Send rutevejledning til din telefon.
  4. Vælg en telefon, tablet, e-mail eller sms-besked.

Bemærk! Hvis du har mere end én destination, kan du ikke sende rutevejledning til din telefon eller tablet.