Förstå fotosymbolerna i Street View

För att förbättra navigeringsupplevelsen kan specifika bilder och symboler visas på kartan. Du kan hitta dessa symboler när du använder Pegman för att hitta Street View på Google Maps för datorer.

Tips! Både Street View-användare och Google kan lägga till Street View-foton.

Typer av Street View-foton och sammanfogningar

Eventuellt kan du navigera mellan foton, beroende på vilken typ av Street View-foto det är och hur nära varandra fotona befinner sig.

Symbol

Funktionsnamn

Beskrivning

Street View

När flera 360-gradersfoton som befinner sig nära varandra är sammankopplade via navigering. Dessa foton kan samlas in av Google eller av Street View-användare.

Vägfoton

När flera vanliga foton som inte är 360-gradersfoton befinner sig nära varandra är sammankopplade via navigering.

Photo Sphere

När det bara finns ett 360-gradersfoto utan andra foton i närheten.

Det finns olika sätt att ställa in och publicera 360-gradersfoton och vanliga foton: