De betekenis van symbolen voor Street View-foto's

Mogelijk worden er specifieke afbeeldingen en symbolen op de kaart weergegeven om de navigatie te verbeteren. Je kunt deze symbolen vinden als je Pegman gebruikt voor Street View in Google Maps op computers.

Tip: Street View-gebruikers en Google kunnen Street View-foto's toevoegen.

Typen en koppelingen van Street View-foto's

Je kunt mogelijk navigeren tussen foto's, afhankelijk van het type Street View-foto en hoe dicht bij elkaar de foto's zijn gemaakt.

Symbool

Functienaam

Beschrijving

Street View

Als meerdere 360°-foto's in de buurt zijn gekoppeld via navigatie. Deze foto's kunnen worden verzameld door Google of Street View-bijdragers.

Fotopad

Als meerdere niet-360°-foto's in de buurt zijn samengevoegd via navigatie.

Fotopaden worden niet meer ondersteund. Nieuwe fotopaden kunnen niet worden gepubliceerd op Google Maps. Je kunt je gepubliceerde fotopaden beheren in Street View Studio.

360°-foto

Als er maar één 360°-foto zonder andere foto's in de buurt is.