Een ontbrekend adres of onjuiste locatie van een speld corrigeren

Je kunt adressen in Maps toevoegen of bewerken, zodat iedereen ze kan zien. Voeg postadressen toe, pas afleverlocaties voor pakketten aan of wijzig de positie van spelden.

Een adres corrigeren

Belangrijk:

Organisaties of overheden kunnen meerdere adressen op Google Maps corrigeren via Google Maps-contentpartners. Deze organisaties of overheden moeten hiervoor voldoen aan onze partner- en contentvereisten.

1. Open Google Maps op je computer.
  2. Zoek naar een adres.
  3. Klik op Bewerking voorstellen en dan Onjuiste locatie van speld of onjuist adres.
  4. Geef de adresgegevens op. Klik dan op Posten.

Als je een adres wilt toevoegen voor een weg die niet op de kaart staat, moet je eerst de weg toevoegen.

Een nieuw adres toevoegen

1. Open Google Maps op je computer.
  2. Klik op Menu Menu
  3. Klik onderaan op De kaart bewerken en dan Onjuiste locatie van speld of onjuist adres.
  4. Verplaats de kaart en centreer deze op het adres dat je wilt toevoegen.
  5. Geef de adresgegevens op.
  6. Klik op Posten om in te dienen.

Meerdere adressen corrigeren: bewerk de adressen een voor een volgens bovenstaande stappen.

Andere plaats- of adresbewerkingen doorvoeren

Een eigen label toevoegen

Je kunt een eigen label toevoegen aan plaatsen op je kaart. Als je een adres aanpast, kan iedereen deze update zien. De persoonlijke labels zijn echter alleen voor jezelf zichtbaar. Gelabelde plaatsen worden getoond op je kaart, in zoeksuggesties en in Opgeslagen Plaats opslaan.

Een ontbrekende plaats of een ontbrekend gebouw toevoegen

Je kunt ook ontbrekende plaatsen toevoegen, zoals openbare herkenningspunten, koffiebars of andere lokale bedrijven. Meer informatie over hoe je ontbrekende plaatsen aan de kaart toevoegt.