Beginner's guide

Skicka in flödet i Manufacturer Center

När du har skapat ett flöde kan du skicka in det i Manufacturer Center.

Anvisningar

1. Klicka på Produkter i navigeringspanelen i Manufacturer Center.
  2. Klicka på plusikonen under Primära flöden. Ange information om din data, till exempel försäljningsland och språk.
  3. Välj ett namn på flödet och ange en inmatningsmetod för datauppladdning:
    • Schemalagd hämtning: Google hämtar filen från din webbplats.
    • Google Kalkylark: Registrera och ladda upp ett Google-kalkylark med din produktdata.
    • Uppladdning: Du laddar upp filen till Manufacturer Center via manuell uppladdning, Google Cloud Storage eller SFTP.
    • Manufacturer Center API: Använd API för att skicka ett flöde till Manufacturer Center programmatiskt.

Om du vill lägga till eller ta bort produkter måste du skicka in ett primärt flöde igen. Du kan senare lägga till ytterligare data eller tilläggsdata för att uppdatera flödet. Du kan även låta en datapartner från tredje part hantera och distribuera produktinformationen åt dig.

Du kan också manuellt ange eller redigera enskild produktinformation direkt i Google Manufacturer Center om du har ett litet antal produkter. Läs mer om hur du hanterar din produktinformation.