Beginner's guide

Send inn en feed i Manufacturer Center

Når du har opprettet en feed, kan du sende den inn i Manufacturer Center.

Veiledning

1. I Manufacturer Center klikker du på Produkter i navigasjonspanelet.
  2. Klikk på plussikonet under «Hovedfeeder». Oppgi informasjon om dataene dine, inkludert salgsland og språk.
  3. Velg et navn for feeden, og angi en inndatametode for dataopplasting:
    • Planlagt henting: Google laster ned filen fra nettstedet ditt.
    • Google Regneark: Registrer og last opp et Google-regneark med produktinformasjonen din.
    • Last opp: Du laster opp filen til Manufacturer Center via manuell opplasting, Google Cloud Storage eller SFTP.
    • Manufacturer Center API: Bruk API-et til å programmatisk sende inn en feed til Manufacturer Center.

For å legge til eller fjerne produkter må du sende inn en hovedfeed på nytt. Du kan senere oppgi ekstra eller supplerende informasjon for å oppdatere feeden. Du kan også samarbeide med en tredjeparts datapartner for å administrere og distribuere produktinformasjon på dine vegne.

Alternativt kan du manuelt legge inn eller endre produktinformasjon i Google Manufacturer Center hvis du har et lite antall produkter. Finn ut mer om hvordan du administrerer produktinformasjonen din.