Beginner's guide

Syötteen lähettäminen Manufacturer Centerissä

Kun olet luonut syötteen, voit lähettää sen Manufacturer Centerissä.

Ohjeet

1. Valitse Manufacturer Centerin navigaatiopaneelista Tuotteet.
  2. Klikkaa "Ensisijaiset syötteet" ‑kohdasta pluskuvaketta . Lisää sitten tarkempia tietoja datastasi, esimerkiksi myyntimaa ja kieli.
  3. Valitse syötteelle nimi ja lisää syöttötapa tietojen lataamiselle.
    • Ajoitettu päivitys: Google lataa tiedoston sivustoltasi.
    • Google Sheets: Rekisteröi ja lataa Google-laskentataulukko, joka sisältää tuotetiedot.
    • Lataus: Lataa tiedosto Manufacturer Centeriin manuaalisesti tai Google Cloud Storagen tai SFTP:n kautta.
    • Manufacturer Center API: Ohjelmoi tämän sovellusliittymän avulla syötteen lähettäminen Manufacturer Centeriin..

Jos haluat lisätä tai poistaa tuotteita, lataa uusi ensisijainen syöte. Voit myöhemmin päivittää syötteen lisäämällä tai täydentämällä tietoja. Voit myös tehdä yhteistyötä kolmannen osapuolen datakumppanin kanssa ja jättää tuotetietojen ylläpidon ja jakelun sen vastuulle.

Jos tuotteita ei ole kovin paljon, voit myös lisätä ja muokata yksittäisiä tuotetietoja manuaalisesti suoraan Google Manufacturer Centerissä. Lue lisää tuotetietojen ylläpitämisestä.