Beginner's guide

Indsend dit feed i Manufacturer Center

Når du har oprettet et feed, kan du indsende det i Manufacturer Center.

Vejledning

1. I Manufacturer Center skal du klikke på Produkter i navigationspanelet.
  2. Klik på plusikonet under "Primære feeds". Angiv oplysninger om dine data, bl.a. salgsland og sprog.
  3. Vælg et navn til dit feed, og angiv en inputmetode til upload af data:
    • Planlagt hentning: Google downloader filen fra dit website.
    • Google Sheets: Registrer og upload et Google-regneark med dine produktdata.
    • Upload: Upload filen til Manufacturer Center via Manuel upload, Google Cloud Storage eller SFTP
    • Manufacturer Center API: Brug API til at indsende et feed til Manufacturer Center.

Hvis du vil tilføje eller fjerne produkter, skal du indsende et primært feed igen. Du kan senere angive yderligere eller supplerende data for at opdatere feedet. Du kan også samarbejde med en tredjepartsdatapartner om at administrere og distribuere produktoplysninger på dine vegne.

Alternativt kan du angive eller redigere individuelle produktoplysninger direkte i Google Manufacturer Center, hvis du har få produkter. Få flere oplysninger om administration af dine produktoplysninger