Beginner's guide

Skapa ett konto

Om du vill dela tillverkarinformation om dina produkter med Google behöver du ett Manufacturer Center-konto. Manufacturer Center-konton är tillgängliga för varumärkestillverkare, varumärkesägare och återförsäljare av produkter som distribueras i kvalificerade länder. Manufacturer Center-kontot används till att hantera information om ditt företag och varumärken som du äger eller licenserar.

Anvisningar

1. Logga in på det e-postkonto du vill länka till ditt Manufacturer Center-konto. Använd ett Google-e-postkonto eller länka ett e-postkonto utanför Google.  Obs! Om du vill låta flera personer komma åt ditt Manufacturer Center-konto måste varje person ha sitt eget Google-konto. Sedan måste varje Google-konto läggas till som en användare i det delade Manufacturer Center-kontot. Läs mer om varför vi inte rekommenderar delade Google-konton.
  2. Besök manufacturers.google.com och följ anvisningarna för att ange dina kontouppgifter:
    1. Kontouppgifter: Ange den primära kontakten för kontot. Google skickar alla e-postmeddelanden till det här kontot om du inte väljer bort meddelanden i kontoinställningarna.
    2. Datapartner: Ange information om datapartner från tredje part. Ange namnet och e-postadressen till den primära kontaktperson som ska hantera dina uppgifter.
    3. Företagsuppgifter: Ange företagets namn och webbplats.
    4. Varumärkesinformation: Ange information om ett av dina varumärken. Du kan lägga till fler varumärken när kontot har skapats. Läs mer om hur du lägger till ett nytt varumärke.
  3. Läs och godkänn användarvillkoren för Manufacturer Center. Klicka på Fortsätt för att skicka in ansökan.

När du har slutfört kontoinställningen kan du logga in på ditt Manufacturer Center-konto

Tips! Läs mer om Googles föredragna datapartner. Du kan också läsa mer om att arbeta med datapartner