Så löser du: Attribut för energieffektivitet har fasats ut

Dessa attribut för energieffektivitet stöds inte längre. Ange endast attributet certifiering [certification].

Innehåll

Varför uppstår problemet?

Attributen äldre energieffektivitetsklass [energy_efficiency_class], lägsta energieffektivitetsklass [min_energy_efficiency_class] och högsta energieffektivitetsklass [max_energy_efficiency_class] användes i stället för attributet certifiering [certification]. Attributet certifiering [certification] är säkrare.

Exempel

Om en produkt är märkt med energieffektivitetsklass energy_efficiency_class=A visas produkten på fliken Åtgärd krävs.

Så här åtgärdar du problemet

Uppdatera produkter för att använda attributet certifiering [certification] och ta bort äldre attribut för energieffektivitet.

Åtgärda en produkt i taget direkt i Manufacturer Center

Step 1 Gå till Produkter i Manufacturer Center och välj sedan fliken Åtgärd krävs.

Step 2 Använd filterikonen Filter ovanför tabellen för att hitta alla produkter som påverkas av problemet.

Step 3 Klicka på titeln för problemet du vill åtgärda och sedan på Redigera produkt.

Step 4 Ta bort äldre attribut för energieffektivitet.

Step 5 Ange attributet certifiering [certification].

Step 5 Välj Spara.

Åtgärda flera produkter samtidigt

Step 1 Gå till Produkter i Manufacturer Center och välj sedan fliken Åtgärd krävs.

Step 2 Använd filterikonen Filter ovanför tabellen för att hitta alla produkter som påverkas av problemet.

Step 3 Välj nedladdningsikonen En bild på nedladdningsikonen för Google Ads och Merchant Center för att ladda ned en lista (.csv) över alla produkter som berörs av alla problem eller det här specifika problemet.

Step 4 Jämför den nedladdade listan med din uppladdade produktdata och kontrollera att alla äldre attribut för energieffektivitet har ersatts med attributet certifiering [certification].

Step 5 Ladda upp din korrigerade produktdata till Manufacturer Center med den metod du har valt.

Nästa steg

När du har gjort de begärda ändringarna kontrollerar du om problemet är löst genom att se till att det inte längre visas på sidan Åtgärd krävs.

Viktigt att tänka på: Det kan ta lite tid innan ändringen syns på sidan Åtgärd krävs.